Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne pati

Nije dugo čekala: Samo tjedan dana nakon prekida viđena s bivšim u hotelu

Kylie Jenner
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
06.10.2019.
u 21:19

Kylie je u noćnom izlasku bila s dvije prijateljice, a umjesto da se upute doma, otišle su u hotel Sunset Marquis, gdje se nalazio i njezin bivši.

Samo nekoliko dana nakon prekida najmlađe milijarderke Kylie Jenner i njezinog dečka Travisa Scotta, krenuli su brojni tračevi.

Jedna od njih je i ona da je Kylie nedavno u dva sata ujutro posjetila svog bivšeg dečka Tygu, piše The Sun. Kylie je u noćnom izlasku bila s dvije prijateljice, a umjesto da se upute doma, otišle su u hotel Sunset Marquis, gdje se nalazio i njezin bivši. Sat vremena kasnije navodno je iskoristila stražnji izlaz, a samo par trenutaka nakon nje kroz isti je izašao i Tyga.

Kylie i Travis Scott nisu viđeni zajedno u javnosti od kraja kolovoza kada su se pojavili na premijeri njegovog dokumentarca ''Look Mom, I Can Fly'', pišu strani mediji. Tjednima nakon događaja, Jenner i Scott fotografirani su i intervjuirani zajedno za magazin Playboy u kojem su pričali o roditeljstvu, seksualnom životu i ''kemiji''.

Foto: PA/Pixsell

– Mislimo isto i imamo iste ciljeve i strasti u životu – rekla je tada Kylie Travisu i dodala: – Ne samo da imamo dobru kemiju, dobro se i zabavljamo. Ti si mi najbolji prijatelj. Mi se razvijamo zajedno  i postajemo sve jači. Milijarderka i reper napravili su stanku u vezi i smatraju se ''slobodnima''.

Nastavit će zajedno odgajati dijete, malu Stormi, a izvori za časopis People tvrde da se Kylie i Travis trebaju odmoriti jedno od drugoga, no njihova veza nije gotova. Navodno imaju probleme s povjerenjem, koje donosi stres zbog njihova stila života.

Ključne riječi

Komentara 5

ZA
zagi101
22:09 06.10.2019.

uopće ne znam tko je ona i po čemu bitna

PR
prajdali100
21:59 06.10.2019.

Ta ne gubi vrijeme.Bitno je da je " u prometu".

PR
prajdali100
21:58 06.10.2019.

Ta ne gubi vrijeme.Bitno je da je " u prometu".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije