Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konačno

Nicole prvi put govorila o tome kako su joj djeca odabrala scijentologiju

Nicole Kidman
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
23.09.2019.
u 09:26

Sada Isabella ima 26 godina, a Connor ima 24 godine i oni su nakon razvoda roditelja odlučili biti članovi scijentološke crkve i  odlučili su živjeti s tatom.

Glumica Nicole Kidman u javnosti ne govori često o kćeri Isabell i sinu Connoru, koje je posvojila dok je bila u braku s Tomom Cruiseom.

Sada Isabella ima 26 godina, a Connor 24 godine, a nakon razvoda roditelja odlučili su biti članovi scijentološke crkve i  odlučili su živjeti s tatom. Nicole sada kaže da je njezina uloga kao majke bila pružiti im bezuvjetnu ljubav i nakon dugo vremena za The Sun je govorila o odnosu s Isabell i Connorom te o njihovu odabiru religije, o čemu nikada nije govorila.

– Majčinstvo je putovanje. Imate uspona i padova, neovisno o tome jeste li djetetu biološka majka ili niste. Ono što djetetu uvijek treba jest ljubav – rekla je 52-godišnja glumica.

– Oni su odlučili biti scijentolozi, a naš posao kao roditelja bio je podržati ih i pružiti im bezuvjetnu ljubav. Bitno je da ste uz njih, da ih podržite i volite – rekla je u intervju. Ne skriva kako se u Cruisea ludo zaljubila i priznaje da je možda bila malo premlada za udaju. 

– Bila sam jako mlada, ali sada kad se osvrnem unazad, pomislim kako sam do 27 godine imala dvoje djece i bila u braku jer je to bila moja želja – rekla je. Nicole je sada u braku s glazbenikom Keithom Urbanom s kojim ima dvije kćeri Sunday Rose i Faith Morgan.

– Kada ste roditelj, trebate naučiti kakva su vaša djeca, a ne formirati ih prema svojim željama. Pustite ih neka pronađu svoj put i budite im podrška – rekla je glumica. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije