Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
previše seksa

Nicole Kidman odustala od uloge u novom filmu Larsa Von Triera

'Nicole Kidman attends a Gala Tribute to Nicole Kidman at the New York Film Festival at Alice Tully Hall in New York, NY on October 3, 2012. Photo: Press Association/Pixsell'
'Brad BarketPress Association/Pix'
20.10.2012.
u 18:04

Kad je doznala da će i njene scene seksa biti prave australska glumica se zahvalila Trieru i povukla iz projekta.

Nicole Kidman je 2003. odigrala jednu od svojih najboljih glumačkih uloga u kontraverznoj drami Larsa von Triera 'Dogville' no veliko divljenje i povjerenje koje Nicole ima u Trieru nije rezultiralo novom suradnjom.

Naime, australska glumica  je pristala na ulogu u njegovom novom filmu 'Nimfomanijak' , no kad je doznala da će i njene scene seksa biti prave naglo se povukla iz projekta. Kidman nekad nije imala problema sa skidanjem, no otkad je postala majkam dvoje djece prihvaća samo 'čednije' uloge bez golišavih scena.

Za razliku od Nicole od uloga u filmu nisu odustali Shia LaBeouf, Uma Thurman i Chalotte Gainsbourg. Ambiciozni Shia  toliko se uživio u svoju buduću ulogu da je kontraverznom Dancu koji svojim filmovima redovito šokira publiku poslao svoje snimke seksa. Na kraju je zaključio:

- On je vrlo opasan lik, najopasniji s kojim sam ikad imao prilike surađivati. Iskreno, bojim ga se, kaže LaBeouf.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije