Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučno snimanje

Kidman o scenama seksa: Osjećala sam se poniženo i plakala sam

Nicole Kidman
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
30.06.2017.
u 12:22

Nicole je u intervju za W magazin pričala o snimanju serije "Male laži" u kojoj glumi odvjetnicu Celeste koju suprug seksualno i fizički zlostavlja.

HBO-ova uspješnica, serija "Male laži" donosi priču o mračnim tajnama bogatog malog grada, a tri glavne junakinje igraju Nicole Kidman, Reese Witherspoon i Shailene Woodley.

Mučno i teško je za Nicole Kidman bilo glumiti neke scene u seriji i o tome je otvoreno pričala u intervjuu za magazin W. U seriji Kidman glumi umirovljenu odvjetnicu Celeste koju fizički i seksualno zlostavlja suprug. Njihov odnos je buran i ispunjen fizičkim zlostavljanjem, a scene su bile zahtjevne i iscrpljujuće za snimanje, o čemu Nicole i priča u intervju. 

– Nakon takvih scena nasilja i seksa nisam mogla ustati. Ostala bih nepomično ležati na podu kupaonice i plakala sam. Osjećala sam se izloženo, poniženo i ranjivo. Osjećala sam se baš kao Celeste. Nakon takvih scena prišao bi mi redatelj, ne bi ništa pitao nego bi me samo pokrio ručnikom. Bilo je to uznemirujuće. Primijetio je to i moj suprug Keith, kada bih došla kući vidio je na meni da su scene bile teške i uznemirilo bi ga to – ispričala je glumica. 

Komentara 5

PU
Pukovnik
12:34 30.06.2017.

Sa mnom bi plakala od srece ...

RO
roland
13:57 30.06.2017.

Ne sumnjam da joj je bilo teško i mučno. Svaki posao ostavi traga na čovjeku, pa i gluma. Ali onda pogleda svoj bankovni konto, otvori buteljku od 200 dolara i odmah joj je lakše. Ovo plakanje je ionako u funkciji promocije filma

Avatar adojegovno
adojegovno
12:52 30.06.2017.

Nicole,poslije hebanja,nema plakanja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije