Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Astro analiza

Nicole Kidman i suprug Keith Urban sljedeće godine će dobiti treće dijete

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
13.12.2020.
u 16:45

Čini se da je rođenje djeteta uz pomoć zamjenske majke bilo lijepo iskustvo za Kidman i Urbana pa će shodno zvjezdanim nagovještajima ponoviti to iskustvo u 2021. godini i dobiti treće dijete.

Slavna i prelijepa hollywoodska glumica Nicole Kidman australskog je podrijetla. Rođena je u znaku Blizanaca, na Havajima, gdje je živjela do šeste godine života. Njezin otac neuropsihijatar i majka profesorica u srednjoj medicinskoj školi bili su politički aktivisti. Rođenje njihove kćeri bila im je velika radost, pa su joj dali ime Hokulani (Nebeska zvijezda). Inspiracija za ime bilo je mladunče slonova u zoološkom u Honolulu koje je rođeno istog dana u isto vrijeme kada i Nicole. Vrlo često se uvjerimo, pa tako i u ovom slučaju, kako ime koje osoba dobije rođenjem jako koincidira sa životnim putem te osobe.

Nicole Kidman je sa 16 godina postala najprije australska filmska zvijezda, a potom i svjetska. Osvojila je Oscar kao najbolja glumica odglumivši spisateljicu Virginiju Woolf u drami “Sati’’ 2002. godine, a još dva puta je bila nominirana za tu najprestižniju filmsku nagradu. Nekoliko godina bila je među najbolje plaćenim glumicama svijeta. Koliko god nježno i ženstveno izgledala, Nicole je ljubiteljica ekstremnih sportova. S time je svoju nervoznu energiju izvrsno usmjerila na fizičku razinu, jer bi u protivnom patila od ljutnje. Ta njezina fizička izdržljivost vidljiva je u filmu “Australia” u kojem je briljirala, na domaćem terenu’. Muškarci u njezinu životu su u stalnom natjecanju s njezinom karizmom, ali je ne uspijevaju zasjeniti. Jedanaest godina bila je u braku s Tomom Cruiseom, s kojim je usvojila djecu.

Nakon razvoda njezina je karijera ponovno krenula uzlaznim smjerom. Glazbenici su joj vrlo naklonjeni: s Lennyjem Kravitzom bila je u ozbiljnoj vezi, a od 25. lipnja 2006. u braku je s glazbenikom Keithom Urbanom. Sa suprugom ima dvije kćeri, prvu je ona rodila 2008. a drugu im je rodila zamjenska majka 2010. godine. Glumačko-glazbeno par živi na dva kontinenta, na nekoliko lokacija i usprkos krizama još ostaju zajedno. Poput svojih roditelja, i Nicole je politički i društveno aktivna u zaštiti ljudskih prava, prava žena, ravnopravnosti spolova, prava istospolnih brakova i protiv nasilja nad ženama.

Po vjeroispovijesti je katolkinja i nije željela odgajati usvojenu djecu po pravilima Scijentološke crkve dok je bila u braku s Tomom Cruiseom. Čini se da je rođenje djeteta uz pomoć zamjenske majke bilo lijepo iskustvo za Kidman i Urbana pa će shodno zvjezdanim nagovještajima ponoviti to iskustvo u 2021. godini i dobiti treće dijete. Problemi u 2021. u obiteljskom životu prelijepe Nicole Kidman odnosit će se na zabrinutost za zdravlje starijih članova obitelji. K tome bi jednu od njezinih vila mogla oštetiti prirodna nepogoda.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

 

Komentara 1

TR
trinaest
22:34 13.12.2020.

Ma da, Nicole je plodna bar do 80’ godine zivota....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije