Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon drame slavlje

Nicolas Cage u New Orleansu oženio 20-godišnjeg sina Westona

cage
Pixsell
25.04.2011.
u 16:05

Sin glumca nedavno je započeo glazbenu karijeru u black metal bendu, a vjenčao se s dvije godine starijom Nikki Williams.

Nakon obiteljske svađe, uhićenja i noćenja u zatvoru, glumac Nicolas Cage napokon ima malo razloga za slavlje. Naime, Cage je proteklog vikenda u New Orleansu oženio svog 20-godišnjeg sina Westona, glazbenika koji svira u jednom black metal bendu.

Mlađahni Weston nakon vrlo kratke romanse oženio se dvije godine starijom fatalnom crvenokosom Nikki Williams, čije fotografije Weston stalno objavljuje na svom Facebook profilu. Tata Nicolas na vjenčanje je došao bez pratnje supruge Alice, no to nije utjecalo na njegovo dobro raspoloženje.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:36 25.04.2011.

Jedna se osoba jednom dosla udati u New Orleans,dosla je na koljenima, ali se vratila doma zabijenog nosa u zemlju. valjda je izlizala svoje **** na putu do doma, smisljajuci nove lazi. Danas je ta osoba zvijezda na \"Date on line\", koja uporno salje svoje poruke da je netko skine sa tih stranica. Valjda se majka priroda poigrala sa njenom sudbinom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije