Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'RUŠI INTERNET'

Nicki Minaj na naslovnici poznatog magazina simulira oralni seks

Nicki Minaj
Foto: Reuters
1/8
15.11.2017.
u 09:50

Paper magazin objavio je naslovnicu na svom profilu na Instagramu uz prigodni hashtag #breaktheinternet (ruši internet). Isti hashtag zadnji put su imali prije tri godine, kada su objavili glasovitu fotografiju na kojoj je Kim Kardashian pokazala golu stražnjicu.

Popularna reperica Nicki Minaj nesumnjivo će ''srušiti internet'' novom fotografijom koju je napravila za naslovnicu Paper magazina. Na njoj je Nicki u klinču s dvije dvojnice. Jedna od njih sjedi u toplessu, dok je druga na nogama. Ono što će nekima zasmetati jest i što Nicki očito simulira oralni seks s jednom od dvojnica.

 

BTW, this is our new cover. #BreakTheInternet cc @NickiMinaj

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

Paper magazin objavio je naslovnicu na svom Instagram profilu uz prigodni hashtag #breaktheinternet (ruši internet). Valja podsjetiti kako su isti hashtag zadnji put imali prije tri godine, kada su objavili čuvenu fotografiju na kojoj je Kim Kardashian pokazala golu stražnjicu.

Foto: Paper magazine

Nicki je na Instagramu objavila i video sa snimanja naslovnice, kao i nekoliko fotografija.

 

@papermagazine

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on

VIDEO: Kako ženu dovesti do ludila i do višestrukih orgazama

Komentara 9

IL
ilijan1a
10:46 15.11.2017.

Još jedna koja će za 20 godina reći da je bila seksualno zlostavljana.

GA
gazda
11:49 15.11.2017.

ta neće joj pamet zasmest

LU
lunar777
11:42 15.11.2017.

Večernji = smeće od žutila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije