Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atratkivna reperica

Nicki Minaj na novoj fotki nije sakrila gotovo ništa

nicki minaj
Foto: Instagram
1/6
06.12.2014.
u 13:46

Vjerojatno je ovakva provokativna objava vezana i uz činjenicu da su danas počele narudžbe za njezin dolazeći album naziva "Pinkprint" koji izlazi 15. prosinca.

Američka reperica, 31-godišnja Nicki Minaj, gotovo ništa sakrila na najnovijoj fotografiji koju je stavila na Instagram.

Fotografija malo toga ostavlja mašti jer je 31-godišnjakinja vrlo hrabro otkrila cijela prsa. I ranije njezine fotke na Instagramu bile su uglavnom u istom stilu.

Vjerojatno je ovakva provokativna objava vezana i uz činjenicu da su danas počele narudžbe za njezin dolazeći album naziva "Pinkprint" koji izlazi 15. prosinca.

 

😘😘😘😘

Una foto publicada por Nicki Minaj (@nickiminaj) el

>>Nicki Minaj u ovom izdanju bacila Instagram na koljena

Ključne riječi

Komentara 4

NJ
naivno jare
14:02 06.12.2014.

ovo ko da je pravio jugovinil,ma i onda bi bolje ispala

Avatar Ironman0105
Ironman0105
17:24 06.12.2014.

Dakle, vi imate neke druge fotografije na kojima doticna crnkinja pokazuje cijela prsa, sto ce znaciti I sise, parni organ na prsima zen(k)e?

MR
mrki69tua
15:18 06.12.2014.

Ne znam šta je gore, ona ili njene tzv. pjesme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije