Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hollywoodski pastuh

Nicka Cannona pitali planira li imati još djece, a ovo je njegov odgovor

Foto: Instagram
1/7
22.11.2022.
u 10:30

Glumac, reper, voditelj i komičar trenutno očekuje svoje 12. dijete, a novinare je zanimalo planira li još širiti obitelj. Cannon je kazao da nije siguran.

Glumac, reper, voditelj i komičar Nick Cannon (42) očekuje svoje 12. dijete, a kada su ga novinari pitali planira li još djece, rekao je da nije siguran. 

- U svemu što radim. Ona su najsmješnija, najinovativnija, najbolja... Svaki projekt na kojem sada radim je kroz njihove oči – dodao je.

Naime, Cannon ima jedanaestero djece sa šest žena. S bivšom suprugom Mariah Carey ima blizance Moroccan i Monroe. Ima četveromjesečnog sina Legendaryja s manekenkom Bre Tiesi, jednomjesečnu kćer Onyx s manekenkom LaNishom Cole, kao i sinove Goldena (5), jednomjesečnog Risea i jednogodišnju kćer Powerful Queen s manekenkom Brittany Bell.  Prije nekoliko dana dobio je kćer Beautiful s DJ-icom Abby De La Rosom, s kojom ima i blizance Ziona te Zilliona.
31-godišnja DJ-ica podijelila je objavu putem svog Instagram Storyja nakon što mu je rodila 11. dijete. 

- Jedna noć s vagom može se pretvoriti u 3-4 godine i troje djece Budi oprezan. - napisala je na ovoj društvenoj mreži te tako istaknula da je Cannon vaga po horoskopu.

Glumac, reper, voditelj i komičar s manekenkom Alyssom Scott imao je sina Zena, ali je beba preminula u prosincu prošle godine.  Alyssa je otkrila da je ponovno trudna te potom priznala i da je Nick tata. 

VIDEO Dramatične scene iz centra Zagreba sa snimanja filma Canary Black

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije