Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EM KRIV, EM SIROMAŠAN

Nick Gordon nema otkud platiti 36 milijuna dolara globe za smrt svoje bivše drage Bobbi Kristine

Bobbi i Kristina Brown
Foto: Reuters
19.11.2016.
u 15:46

Ma mogu ga kazniti i s godzilijun dolara, ali on stvarno nema ni centa, proručili su odvjetnici ucviljenom ocu Bobbyju Brownu, udovcu također tragično preminule Gordonove pomajke Whitney Houston. Pratite?

Nick Gordon, posinak Whitney Houston, proglašen je krivim za smrt njezine kćeri Bobbi Kristine. U zatvor doduše neće ići ali će ucviljenoj obitelji, ili onome što je od nje ostalo, morati isplatiti odštetu u visini 36,256,918 dolara.

Tako je barem odredio sud. No problem je u tome što je Nick Gordon siromašan kao crkveni miš, bez prebijeog centa u džepu. 

Odvjetnici obitelji Brown ustrajni su u tome da se domognu novca, dolar po dolar ako zatreba.

- Shvaćamo da će biti teško prikupiti toliku svotu, ali želimo se osigurati da Gordon neće zaraditi na njenoj smrti - bio je jasan Craig Terrett, odvjetnik Bobbyja Browna, oca preminule Bobbi Kristine i udovac Whitney Houston. Štoviše, veli on, čekat ćemo ga da ispuže ispod kamena pod koji se uvukao i skočiti na njega.

Gordonovi odvjetnici bili su također vrlo jasni.

- Ma mogu ga globiti sa godzilijun dolara, ali on im stvarno nema ni centa za dati -  poručili su.

>> Nick Gordon mora platiti 36 milijuna dolara obitelji Bobbi Kristine Brown

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije