Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIV JE ZA NJENU SMRT

Nick Gordon mora platiti 36 milijuna dolara obitelji Bobbi Kristine Brown

bobbi kristina brown
Foto: PBG/Press Association/PIXSELL
1/3
18.11.2016.
u 11:32

Kćerka glazbenika Whitney Houston i Bobbyja Browna pronađena je u nesvijesti u kadi, u svom domu u Atlanti početkom 2015. Preminula je nakon šest mjeseci provedenih u komi.

Nick Gordon, dečko pokojne Bobbi Kristine Brown morat će platiti čak 36 milijuna dolara njenoj obitelji, jer je utvrđeno kako je legalno odgovoran za njenu smrt. Kćerka glazbenika Whitney Houston i Bobbyja Browna pronađena je u nesvijesti u kadi, u svom domu u Atlanti početkom 2015. Preminula je nakon šest mjeseci provedenih u komi.

Krao novac s njenog računa
Bobbina obitelj tužila ga je u privatnoj tužbi za napad, nemar, uznemiravanje, ali i krađu novca za Bobbinog računa. Optužen je i da joj je dao smrtonosni koktel lijekova, prije nego je ostavio u kadi.
Zanimljivo je da Gordon nikad nije kazneno gonjen zbog Bobbine smrti, pa zbog toga nije ni završio u zatvoru. Inače, Gordon je odrastao bez oca i majke, a o njemu se brinula Whitney Houston.

>>Bobbi Kristina Brown željela prekinuti vezu s Nickom Gordonom

Komentara 1

DU
Deleted user
18:22 18.11.2016.

pa ti pravi dete sa bobijem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije