Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sulude nominacije

Nick Cave o seksu piše na bezvrijedan način

Nick cave
22.11.2009.
u 16:33

Godišnje priznanje dodjeljuje za “detaljne i prenatrpane opise seksa”, a Cave je nominiran za djelo “The Death of Bunny Munro”. Među dobitnicima neželjenog “priznanja” su Sebastijan Folks i Tom Vulf

Glazbenik Nick Cave ušao je u uži izbor za nagradu za bezvrijedan opis seksa u literaturi, koju dodjeljuje časopis “Literary review ”. Australijski glazbenik, frontmen grupe “Bad Seeds”, tako se našao u društvu dobitnika Bookerove nagrade kao što su John Banville, Filip Rot i Pol Teru koji su ove godine s njime nominirani za nimalo laskavu nagradu.

Godišnje priznanje dodjeljuje za “detaljne i prenatrpane opise seksa”, a Cave je nominiran za djelo “The Death of Bunny Munro”. Među dobitnicima neželjenog “priznanja” su Sebastijan Folks i Tom Vulf.

- Nagradom se želi naglasiti sirov, neukusan i često bezvrijedan opis seksa u modernom romanu te obeshrabriti, da ne kažem poniziti autore - kazao je utemeljitelj, Oberon Vou.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
mikistjep
16:42 22.11.2009.

Izgleda da nisu procitali biografiju Nives Celzijus

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije