Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očarali su ih

Clooney, Neymar i Brad Pitt im nisu odoljeli! Ove Hrvatice zaludjele su svjetske face

Foto: Instagram
1/18
25.08.2020.
u 08:00

Svjetskim medijima poput bombe je odjeknula vijest o novoj ljubavi planetarno popularnog nogometaša Neymara i atraktivne Natalije Barulich, koja ima hrvatske korijene.

Više puta smo čuli epitete o našim djevojkama, a čini se kako su najbolje pohvale imale najpoznatije svjetske face. Osim legendarnog nogometaša Neymara da Silva Santos Júniora, za našim su ljepoticama poludjeli i holivudski glumci George Clooney i Brad Pitt, ali i NBA zvijezda, Latvijac Kristaps Porzingis. Jedna od njih je uspjela zaludjeti čak dvije svjetske zvijezde, Georgea Clooneyja i princa Andrewa, sina britanske kraljice Elizabete II.

1/3

Riječ je, naime, o danas 40-godišnjoj Osječanki Moniki Jakišić koja je još 1991. godine s obitelji otišla u London i tamo postala tražena manekenka. Monika se proslavila 2007. godine kada su je paparazzi ulovili na jahti holivudskog zavodnika Georgea Clooneyja u St. Tropezu, a na jahti su s njima bili i Cindy Crawford i njezin suprug Rande Gerbe. Prema pisanju američkih časopisa, Clooney je tadašnju djevojku, glumicu Stacey Keibler prevario s lijepom Hrvaticom Monikom. Izvori su tada tvrdili da su šarmera i manekenku viđali u Londonu na večerama.

'Držali su se za ruke i George nije mario hoće li ih itko vidjeti. Otvoreno je pokazivao da mu se Monika sviđa', tvrdili su izvori. Već iduće godine, Stacey i George su prekinuli, a je li razlog upravo njegova nevjera, nikada nije dokazano. Prije četiri godine ova je manekenka ponovno završila na naslovnicama kada se pisalo da je osvojila srce princa Andrewa. Prvi put su viđeni zajedno na njegov rođendan, 19. veljače, kada su ga proslavili u luksuznom londonskom restoranu Cecconi's, gdje su uzvanici mogli vidjeti kako ju vojvoda od Yorka 'nasmijava i ljubi po ruci'. Potom su uslijedile još dvije prisne večere u samo nekoliko dana, a izvori su tvrdili da uživaju u društvu jedno drugog, dok je jedan prijatelj tvrdio da izgledaju kao 'golupčići'.

Svjetskim medijima poput bombe je odjeknula vijest o novoj ljubavi planetarno popularnog nogometaša Neymara i atraktivne Natalije Barulich, koja ima hrvatske korijene. Ova 27-godišnjakinja proslavila se zbog bivše veze s još jednom poznatom facom, glazbenikom Malumom, a šuškanja su počela još krajem prošle godine kada su paparazzi vidjeli da Natalija već neko vrijeme prati Neymara na utakmicama Paris Saint-Germaina, za koji igra, te vatreno navija s tribina. Više puta je objavljivala zajedničke fotografije s njegovog rođendana, ali i iz Pariza u kojem Neymar igra. Sve je ostalo na glasinama dok im golupčići nisu odlučili stati na kraj krajem svibnja ove godine i objelodaniti svoju ljubav pozirajući za naslovnicu ruskog izdanja magazina 'GQ'. Natalia ju je podijelila na svom Instagramu usporedivši sebe i Neymara sa slavnim ljubavnim parom Bonnie i Clydeom. Mnogi su ostali u šoku, ali bez sumnje – hrvatski korijeni zaveli su Brazilca koji je tiha patnja ženama diljem svijeta. Inače, Natalia se bavi modelingom, plesom, bivša je balerina, a u slobodno vrijeme je i DJ. Svoje je talente odlučila brusiti u svijetu. Trenutno živi u Americi, no majka joj je Kubanka, a otac Hrvat.

Foto: Instagram screenshot

Bombastični naslov s poznatog američkog tabloida u rujnu 2016. godine brzo je došao do Hrvatske, a razlog je upravo još jedna naša ljepotica. Naime, časopis je tvrdio da je, netom prije razvoda holivudskog ljepotana Brada Pitta od Angeline Jolie, glumac spavao s fatalnom Hrvaticom koja joj iznimno nalikuje, a radila je u resortu u kojem je Brad odsjeo kad je posjetio Šibenik. Nekoliko dana prije objave da se razvodi, Brad je došao u Šibenik kako bi pogledao terene na kojima će graditi luksuzne vile, a Amerikanci su odmah pronašli ljubavnicu u hotelu, napisavši da je bacio oko na zgodnu brinetu iz hotela. Tabloid je tvrdio i da se djevojka, koja je zaposlenica resorta, hvalila prijateljima da je spavala s Bradom, a navodno je i pozirala s njim na par fotografija. No, ta priča nikada nije potvrđena pa nije otišlo dalje od glasina koje su završile i na naslovnici.

Foto: Instagram screenshot

Isto tako, prije tri godine NBA zvijezda, 25-godišnji Latvijac Kristaps Porzingis probao je na račun statusa u NBA ligi očarati mladu Hrvaticu, tada 21-godišnju Ines Nikić. Kao i slavni Ronaldo koji je zapratio banjalučanku Ivanu Macanović i pokušao uspostaviti kontakt s njom, tako je i bivši košarkaš New York Knicksa, a danas Dallas Mavericksa zapratio Ines, no ona mu je vrlo brzo uzvratila fotografijom sa svojim dečkom, uz poruku: 'Spavaš li mirno, Porzingis Kristapsu?'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije