Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezamisliva tragedija

Glumcu preminuo 5-mjesečni sin, tužnu vijest otkrio grcajući u suzama: 'Mislili smo da ide samo na kontrolu'

Foto: Screenshot
1/4
07.12.2021.
u 20:06

-Tumor je počeo rasti brže. I tako smo znali da je vrijeme... Prošlog vikenda proveo sam kvalitetno vrijeme s njim. Probudio sam se u nedjelju i otišao do oceana s njime i suprugom, a onda sam se morao vratiti u New York - rekao je Cannon kojeg su obuzele emocije.

Voditelj, komičar, glumac i glazbenik Nick Cannon (41) trenutno proživljava najteže dane u svom životu. Naime, proteklog vikenda prestalo je kucati srce njegovog 5-mjesečnog sina Zena koji je bolovao od hidrocefalusa. Tužnu vijest Nick je otkrio gostujući u showu 'Tuesday morning' u kojem nije mogao suspregnuti suze. 

- Primijetio sam da uvijek kašlje pa sam htio da se to pregleda. Drukčije je disao i kad je napunio dva mjeseca, vidio sam da ima i malo veću glavicu, Cannon glavu. Nismo misli da je to neki problem, ali odveo sam ga doktoru zbog sinusa i disanja. Mislili smo da će to biti samo rutinska kontrola - ispričao je voditelj. 

Pregledom je utvrđeno da mu se u mozgu nakupljala tekućina i ispostavilo se da je riječ o malignom tumoru koji je počeo brzo rasti. Uslijedila je operacija, no Zenovo stanje se naglo pogoršalo krajem studenog pa je Cannon odmah otišao u Los Angeles kako bi bio sa sinom i partnericom, manekenkom Alyssom Scott, koja mu je sedmo dijete rodila u lipnju ove godine.

Fox's "The Masked Singer" Premiere Karaoke Event Featuring: Nick Cannon Where: Los Angeles, California, United States When: 14 Dec 2018 Credit: FayesVision/WENN.com
Foto: FS2

-Tumor je počeo rasti brže. I tako smo znali da je vrijeme... Prošlog vikenda proveo sam kvalitetno vrijeme s njime. Probudio sam se u nedjelju i otišao do oceana s njim i suprugom, a onda sam se morao vratiti u New York - rekao je Cannon kojeg su obuzele emocije. 

- Nisam znao kako ću se nositi s današnjim danom, ali samo sam htio tugovati sa svojom obitelji - dodao je voditelj koji je zbog tragedije koja ga je zadesila odlučio na neko vrijeme obustaviti snimanje svoje emisije. Podrška obožavatelja odmah mu je počela pristizati sa svih strana.

VIDEO Gledateljice napale Maju Šuput: 'Ovo je van svake pameti' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije