Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Nezadovoljne Hakijine djevojke: Ovo je kao da sam u zatvoru

Foto: RTL
1/5
21.02.2020.
u 18:33

Ines, Marijana i Nikolina nisu bile sretne sa sobama koje im je dao njihov domaćin i to su jasno dale do znanja.

Kada su Hakijine odabranice Ines, Marijana i Nikolina došle u njegovu kući nisu bile oduševljene kako ih je Hakija dočekao.  Nisu skrivale koliko su razočarane njegovim ponašanjem koje su ocijenile nepristojnim jer ih je ostavio da ga čekaju na suncu.

Tu nije bio kraj nezadovoljstva ovih djevojaka jer nije im se svidjelo ni što do Hakijine kuće moraju ići čamcem. Djevojke su konačno stigle u kuću i Hakija je Ines i Nikolinu smjestio u jednu sobu, a Marijanu u drugu sobu. 

VIDEO Hana Rodić progovorila o najtežoj odluci u životu

- Ja sam navikla na drugačiji doček pa sam očekivala da će me se tako dočekati bilo gdje da dođem - izjavila je Ines. Nikolini se nije svidjelo što na krevetu nema posteljine, dok je Marijana bila šokirana sobom koju je za nju pripremio Hakija.

- Moja soba... Osjećala sam se kao da sam došla u zagrebački Remetinec. Kao da sam u zatvoru - komentirala je Marijana. Hakija nikako nije mogao shvatiti zbog čega su njegove djevojke toliko nezadovoljne jer se on toliko potrudio oko svega. Kako će se razvijati situacija na Hakijinom imanju saznat ćemo sljedeći tjedan u novim nastavcima showa "Ljubav je na selu". 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Thc
Thc
20:41 21.02.2020.

Ovoj emisiji bolje bi pristajalo ime 'Cirkus'!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije