Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudjelovali i kandidati x-factora

Nezaboravna noć s Tončijem Huljićem, Madre Badessom i Petrom Grašom u Opatiji

huljić, grašo
Foto: PR FOTO
16.07.2015.
u 09:55

Publika je uglas pjevala sve hitove sa sjajno raspoloženim Huljićem, kojem su se na sceni pridružili i "učenici" iz X-faktora, Adnan i Tarik te Antonio Krištofić

Dugonajavljivani koncert Tončija Huljića i njegova Madre Badessa Benda u Opatiji mobilizirao je sinoć kvarnersku publiku pa je koncert zbog velikog zanimanja prebačen s male na veliku Ljetnu pozornicu Opatije.

Publika je uglas pjevala sve hitove sa sjajno raspoloženim Huljićem, kojem su se na sceni pridružili i "učenici" iz X-faktora, Adnan i Tarik, te Antonio Krištofić.

No, vrhunac koncerta ipak je bio kad se Huljiću u završnici na pozornici pridružio i gost Petar Grašo te otpjevao pobjedničku pjesmu sa Splitskog festivala "Moje zlato", na što se publika digla na noge, a u pjesmi se Graši pridružio i Adnan sa X-faktora. Ljetna pozornica jednostavno je „gorjela“, pa su Huljić i Grašo otpjevali još nekoliko pjesama zajedno – ukratko, bila je to nezaboravna, divna noć hitova u Opatiji!

>>Na Hvaru predstavljen film koji je nastao prema ideji Tončija Huljića

>>Tonči Huljić & Madre Badessa uskoro nastupaju u primoštenskoj Aurori!

Komentara 3

ĆA
ćaćaća
12:37 16.07.2015.

jugonostalgičari nastupaju..

RU
RUS
11:29 18.07.2015.

Ovo moze samo u ovoj drzavi funkcionirati . Pa to je vic!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije