Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEČNICI U ŠOKU

Nevjerojatna sreća! Nakon 14 pobačaja, bivša Miss svijeta sada živi najljepše dane

Rosanna Davison
Foto: Instagram
1/9
23.11.2020.
u 07:00

Rosanna Davison godinama se borila s neplodnošću pa je pomoću surogat majke dobila djevojčicu Sophiju. Međutim, u jeku pandemije saznala je sretne i nevjerojatne vijesti.

Nekadašnja Miss svijeta Rosanna Davison objavila je divne vijesti u ovom nepredvidljivom razdoblju pandemije. Ova zanosna 36-godišnjakinja na svijet je nakon dugogodišnje brobe s neplodnošću i 14 spontanih pobačaja rodila blizance Oscara i Huga. Zbog silnih teškoća prilikom začetka, ona i suprug Wes Quirke zatražili su pomoć surogat majke  i na taj način dobili djevojčicu Sophiu prošle godine, a sada su im na svijet, kao pravo čudo, stigli slatki dječaci.

"Tijekom proteklih godina prošli smo kroz 14 gubitaka trudnoće i prošli kroz pravi izazov prije nego što nam je prošle godine konačno stigla Sophia. Rečeno mi je da vjerojatno nikad neću moći nositi svoju djecu zbog sumnje na disfunkciju imunološkog sustava. Nakon svega, ovo se dogodilo prirodno, dobila sam blizance! Ovo je ostvarenje mojih snova. Moj doktor ne može ponuditi nikakvo medicinsko objašnjenje koje bi objasnilo kako sam zadržala ovu trudnoću. Vjerojatno će to zauvijek ostati misterij", napisala je na Instagramu bivša Miss svijeta ohrabrujući sve koji se bore sa sličnim teškoćama da ne gube nadu jer se čuda očito događaju.

Sinove je rodila u bolnici u Dublinu, a da će postati majkom dvojcu saznala je dok je buktala pandemija.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Saznali smo da sam trudna nakon prvog mjeseca lockdowna, tijekom kojeg sam bila opuštenija no ikad. Uživali smo u obiteljskom životu kod kuće i možda je baš to vrijeme bez stresa svakodnevice učinilo razliku", objasnila je Rosanna u jednoj o svojih objava o čudesnoj trudnoći.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije