Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 200
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Finale serije

Nevjerojatan obrat donosi posljednja epizoda 'Istanbulske nevjeste'

Foto: Nova TV
1/9
29.05.2018.
u 20:12

U velikoj završnici sezone gledatelji će doznati kakav potez će povući Džan radi boli zbog Begumina gubitka te rastave Dilare i Faruka.

Posljednja epizoda sezone iznimno popularne serije "Istanbulska nevjesta", koju će gledatelji moći vidjeti ovoga petka na Novoj TV, donijet će nevjerojatan obrat.

U napetoj priči o ljubavi u starom konaku koji krije mnoštvo tajni, skromna djevojka Sureja (Asli Enver) i bogati biznismen Faruk (Özcan Deniz) zbog svoje su romanse koja prkosi običajima sredina iz kojih potiču, morali podleći brojnim iskušenjima.

U velikoj završnici sezone gledatelji će doznati kakav potez će povući Džan radi boli zbog Begumina gubitka te rastave Dilare i Faruka. Adema čeka otkriće velike tajne koju je Rejhan godinama uspješno čuvala od njega, dok će Garipa iznenaditi infarkt radi kojeg će biti na rubu smrti. Ni Senemina djevojačka zabava neće proteći mirno, već će neočekivan događaj još jednom uzburkati strasti. Erhanov dolazak neće značiti mir za Ipek i Fikreta, već upravo suprotno.

Dvojac će ponovno biti na kušnji. No najvažnije, Adem će skupiti snage te se suočiti s Rejhan. Propitkujući sebe i svoje odluke koje je donosio kroz život, bit će na liniji odluke kako nastaviti dalje. Što će biti s glavnim junacima? Hoće li strastvena ljubav Sureje i Faruka uspjeti nadići brojne barijere koje stoje između njih ili će im sreća i ovoga puta izmaknuti?

Što donosi posljednja epizoda sezone napete "Istanbulske nevjeste" ne propustite pogledati u petak, 1. lipnja u 21:15 na Novoj TV, a već od ponedjeljka 4. lipnja gledatelji će u istom terminu moći pratiti novu tursku seriju "Djevojka sa sela".

Komentara 18

Avatar Damir
Damir
21:23 29.05.2018.

Sve žene vam to gledaju a sad tu glumite frajere. Što im sad doma ne prebacite program ako imate muda?

Avatar Prskator.Vlado
Prskator.Vlado
21:14 29.05.2018.

Zabuba me rac na kvadrat

IL
ilijan
21:12 29.05.2018.

Hebala vas Carigradska nevjesta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije