Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evo što radi

Nevena Rendeli nakon odlaska s HRT-a ovako uživa: Ovo mi je trebalo

Foto: Instagram
1/5
11.01.2020.
u 19:20

Voditeljica je s obitelji otišla na kratki odmor u blizinu Plitvičkih jezera, a pridružila joj se i obitelj glumice Mirne Medaković.

Nevena Rendeli Vejzović ovih dana oprostila se od svojih kolega s HRT-a gdje je provela 20 godina, a sada se odlučila za neke nove poslovne  izazove.

- Kraj jedne ere za mene! Početak nove, nadam se, još bolje - napisala je uz fotografiju snimljenu ispred zgrade HRT-a s kojom se  oprostila od bivših poslodavaca i kolega. Ubrzo nakon oproštaja s kolegama s obitelji glumice Mirne Medaković otišla je na kratki odmor u  blizinu Plitvičkih jezera.

Blizanke Nevene Rendeli i Maka Vejzovića i blizanke Mirne Medaković i Hrvoja Stepinca uživale su u klizanju,  a odrasli su nazdravili uz šampanjac te je Nevena uz snimku otvaranja šampanjca rekla:E ovo mi je trebalo. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nevena još ne otkriva gdje će nastaviti karijeru, a opraštajući se od televizije na kojoj je 'pekla' novinarski zanat na Facebooku je napisala:

- Hvala svima koji ste me ispratili, koji ste me poslu naučili, s kojima sam se posljednjih 20-ak godina smijala, a ponekad i plakala, vidimo se u nekim drugim aranžmanima! Želim vam puno sreće (trebat će vam, a i meni!)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije