Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponovno fit

Nevena Rendeli i Mirna Medaković pokazale kako, nakon poroda, izgledaju u u kupaćim kostimima

09.08.2020.
u 20:20

Treninzi su nekad znali biti naporni i iscrpljujući, a često su obje jedva nalazile vremena za to, no trud se na kraju isplatio. Stoga su na fotkama na Instagramu odlučile to i pokazati pa su objavile kako izgledaju u badićima.

Ove godine u ljetu doista uživaju voditeljica Nevena Rendeli Vejzović  i glumica Mirna Medaković Stepinac. Prijateljice imaju puno toga što ih povezuje, a jedna od stvari u kojoj obje podjednako uživaju jest i vježbanje. Na zdrav način mršavljenja nakon trudnoće, odlučile su se zajedno. Tako da su aktivnim načinom života i pravilnom prehranom bez imalo problema skinule višak kilograma koje svaka žena nakupi u trudnoći.


Treninzi su nekad znali biti naporni i iscrpljujući, a često su obje jedva nalazile vremena za to, no trud se na kraju isplatio. Stoga su na fotkama na Instagramu odlučile to i pokazati pa su objavile kako izgledaju u badićima.
"Mirna i ja aka Cameron Diaz i Drew Barrymore", napisala je Nevena pored fotografije na kojoj poziraju na daskama.
Podsjetimo, Mirna je u travnju 2017. godine rodila djevojčice Zoru i Kaju, a tri mjeseca kasnije Nevena je postala majka blizankama Mari i Lei.  


Iako im je majčinstvo na prvom mjestu, obje se mame nastoje posvetiti i poslovnim obvezama kojih će zasigurno biti puno na jesen. Za sada samo uživaju u morskim čarima.

 

Komentara 2

O2
Ožujak.2023
13:01 10.08.2020.

Lijepo izgledaju. Svaka čast. Al' one su rodile prije cca 3 godine... Možda i za majke s desetogodišnjacima isto treba u naslov staviti "nakon poroda".

SO
sohnahoakasaa
00:08 10.08.2020.

Bravo puce.....najljepše je što ste se rodile kao žene i Bogu hvala postale majke. Znam da znate da se to s ničim ne može mjeriti. Vi ste mi drage jer toliko toga jeste. Gledajući vas i mnoge druge dobro da ne počinje serija članaka kako ste 'hrabre' u ovim vremenima. Ne znam točno kakvima to. Nikakva specijalna 'hrabrost' ne treba za biti ono što je prirodno i normalno. Baš ste si sigurno super....ali i meni. Servus...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije