Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Neven Landek otkrio s kim je stvarno završio nakon showa, ali i kada im dolazi beba

Ljubav je na selu
Foto: RTL
1/9
11.06.2021.
u 08:00

Podsjetimo, na društvenim mrežama gomila komentara upućivala su na to da nekakve emocije između para postoje, a zajedno su se družili i s kandidatkinjom desete sezone, Majom Lenom Švaljug.

Nakon što se Katarina Sever, susjeda Nevena Landeka, svojedobno pojavila u jednoj epizodi showa ''Ljubav je na selu'', po društvenim mrežama počelo se šuškati da su njih dvoje zajedno. Katarina, koja je inače majka šestero djece, navodno je već i trudna, nosi Nevenovo dijete.  

Foto: RTL/Screenshot

Sada je to sve potvrdio sam Neven na svom profilu na Facebooku. Naime, nakon što ga je Željan Arnerić, koji je u showu bio na farmi kod Raseme, a kasnije zaveo čak dvije sudionice showa te na kraju završio sa Samantom, pitao je li on stvarno s Katarinom, Neven mu je odgovorio potvrdno te otkrio da je termin za bebu za tri tjedna. 

Foto: Facebook/TS Auris

Podsjetimo, na društvenim mrežama gomila komentara upućivala je na to da nekakve emocije između para postoje, a zajedno su se družili i s kandidatkinjom desete sezone, Majom Lenom Švaljug. 

Neven je ispod nekoliko Katarininih fotografija ostavio komentare. – Neće te slomiti ljubavi nitko – napisao je ispod jedne objave, dok je ispod druge dodao da je ona njegova mačka. Uz Katarininu objavu selfija, Neven je komentirao kako je lijepa, a na njegove komentare nadovezao se i drugi Katarinin prijatelj koji ju je zamolio da mu da broj telefona.

– A što ti imaš s mojom Katarinom? – pitao ga je Landek, a njezin prijatelj odgovorio mu je da Sever nije njegova. Isto tako, pod fotografijom na kojoj bivša kandidatkinja Maja Lena pozira s bebom, Neven je ostavio srca, a ona mu je odgovorila da beba uskoro dolazi i njegovoj curki.
On je na to odgovorio da su njih dvoje spremni, a mnogi pratitelji nakon toga bili su uvjereni da se radi baš o susjedi Katarini. 

VIDEO Meghan Markle rodila kćer: Nova beba mogla bi "smekšati" zategnute odnose u kraljevskoj obitelji!

Ključne riječi

Komentara 6

KO
konstanta
09:57 11.06.2021.

Zapravo je jako teško išta komentirati vezano uz "ljubav je na selu". Uglavnom namješteno, lažno, prijetvorno, za neke kandidate i uvredljivo. Svakakvih kandidata ima, a onih koji doista žele naći suputnika u životu, vrlo malo.

TR
tratincica68
15:20 11.06.2021.

Bude on opet sedio u gepeku uskoro

AV
Avimm
10:06 11.06.2021.

Zbilja jad i bjeda ,,ljubavi,,kada si dosao dotle da ,,decko uzme zenu sa 6 djece ,,zbilja je doslo do guse.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije