Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI TV

Neven Ciganović u podcastu Večernjeg lista: 'U Grubnića sam zaljubljen kao i u Bahru'

Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/6
28.07.2020.
u 21:00

Društveni kroničar i stilist pionir je plastičnih operacija u Hrvatskoj, a u podcastu nam je ispričao sve o tome kako je zbog operacije nosa u Izraelu dobio prijapizam. O tome su pisali svi svjetski mediji, a problem su riješili tek liječnici u Beogradu

Večernji TV pokreće Večernji podcast, najbrže rastući videoformat. Gost naše prve epizode je Neven Ciganović, a cijeli razgovor možete pogledati na našem YouTube kanalu, Facebook profilu i na portalu Večernjeg lista. Pretplatite se na sve kanale i pratite naš videosadržaj.

Cigi je proteklih mjeseci često pisao o Marku Grubniću i njegovim fotografijama dorađenima u photoshopu, a kolega stilist najavio je kako će ga tužiti.

- U Grubnića sam zaljubljen kao i u Bahru iz "Ljubav je na selu", Gospodina savršenog ili neke druge likove s naše scene - kazao nam je Ciganović koji je u podcastu otkrio i druge zanimljive detalje iz njihovog odnosa. 

Sredinom devedesetih Cigi je kao Toy Boy imao hit "Candyman", a kako nam je kazao, jedva je otpjevao tu pjesmu, jer mu baš ne ide pjevanje. Bez obzira na to prijašnjih je godina namjeravao i povratak na scenu.

- Bio sam prava avangarda u to vrijeme, kao što je danas Lady Gaga recimo - kazao nam je Ciganović.

Društveni kroničar i stilist pionir je plastičnih operacija u Hrvatskoj, a u podcastu nam je ispričao sve o tome kako je zbog operacije nosa u Izraelu dobio prijapizam. O tome su pisali svi svjetski mediji, a problem su riješili tek liječnici u Beogradu. 

Pionir plastičnih operacija u Hrvatskoj ekskluzivno nam je najavio i kako će ove jeseni u Zagrebu otvoriti kliniku u kojoj će se raditi operacije dosad neviđene u Hrvatskoj.

– Riječ je o suradnji s Poliklinikom Ribnjak, koja će odvojiti svoj estetski dio u novu kliniku Ageless Medical Aesthetic. U njoj ćemo raditi s vrhunskim liječnicima, stručnjacima u svom području. Nudit ćemo zahvate koje nemate u drugim klinikama u Hrvatskoj poput mačkastih očiju ili podizanja gornje usne. Tim lip liftom postići ćete sličan efekt kao s filerima, ali je puno prirodniji izgled i rezultat je trajan – otkrio nam je Cigi. Od tehnika koje još izdvaja, tu su konturiranje lica i posebna tehnika baby Barbie nosa. – To su sve zahvati koji su jako traženi u svijetu i sve svjetske klinike njima su se okrenule. Riječ je o zahvatima koje su popularizirale svjetske zvijezde poput klana Kardashian – kaže Ciganović koji će voditi kliniku i bit će konzultant oko zahvata. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
21:17 28.07.2020.

Društveni kroničar i stilist... ja sam neotkriveni spiritualni mehaničar i anemični davatelj limfne tekućine.

AT
atlantisind
21:22 28.07.2020.

koliko vas placaju da propagirate perverzarije i onda se cudite sto imamao toliko pedofila i ostalih

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije