Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
planovi za budućnost

Neve o odnosu s Žigom: 'Krivo mu je bilo što sam ga ostavila'

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/7
03.09.2019.
u 10:55

Progovorila je i o braku s umirovljenim nosačem kovčega, s kojim ima dijete.

Često jedem samo voće i pijem koktele. Nekako sam se sad privikla na te koktele, rekla je bivša sudionica 'Ljubav je na selu' Nevenka Bekavac za RTL, nakon što su je sreli na jednoj plaži u Splitu.

Neve je priznala da pokušava vratiti liniju koju je imala prije poroda te se vratiti manekenstvu. Kaže da se vidi na modnim pistama i da joj nedostaju brojne osobe koje je upoznala iz manekenskih krugova. U svoje je treninge uključila košarku, vožnju biciklom te trčanje, a objasnila je i tko su njezini idoli.

- Anica Martinović, Monika Gusić, Branka Bebić, Renata Sopek, a ona je i fitness trenerica... - ispričala je Neve za RTL.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Progovorila je i o braku s umirovljenim nosačem kovčega. Zvone Petričević kojeg je upoznala u Međugorju rado joj ugađa, ali ponekad imaju i trzavica.

- Pa dobro je. Nisam sigurna kako će ići dalje, ali vidjet ću. Ponekad me Zvone ljuti, ali dok sam još s njim, dobro je - priznala je.

Objasnila je i zašto se ne čuje često s bivšim kandidatom, svima dobro poznatim Žigom.

 - Krivo mu je bilo što sam ga ostavila, ali zabavan je on, nije s njim nikad dosadno. Rekao je da bi se češće javljao da nisam udana u njegovom mjestu, ali ovako ne smije zbog muža - kaže.

Foto: Ilustracija/Ivo Cagalj/PIXSELL
Ove jeseni na RTL-u u potragu za ljubavlju kreće petero Hrvata iz dijaspore, a kao i prijašnjih sezona, u toj potrazi pomaže im voditeljica Marijana Batinić. Marijana će farmere iz Australije, Kanade, Čilea, Ekvadora i Njemačke dočekati u Hrvatskoj i krenuti u potragu za njihovom ljubavnom srećom.

Komentara 1

ME
mexpert
11:31 03.09.2019.

članak za Pulitzer-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije