Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije uspjela

Neutješna Marijana: Veliko srce izgubilo je bitku. Počivaj u miru

Marijana Batinić
Foto: RTL
1/6
10.07.2020.
u 09:36

Marijana Batinić oprostila se od natjecateljice Vanje Žikić koja je preminula u 30. godini.

Bivše natjecatelje “Života na vagi” jučer je rastužila vijest kako je njihova prijateljica Vanja Žikić preminula u 30. godini nakon što se pet dana borila s bakterijskom upalom pluća. Na kraju je dobila sepsu, a otegotna okolnost bila je njena težina. Tugu ne skriva ni voditeljica ovog showa Marijana Batinić koja je od trenutka kada je Vanja bila hospitalizirana bila u kontaktu s njezinom prijateljicom Josipom Lopac koja je također bivša sudionica “Života na vagi”. Vjerovale smo da će se izvući, ali njezino srce nije izdržalo.

Marijana Batinić
1/60

– Bila je jedna divna, plemenita osoba. Nažalost, nije uspjela u životnoj borbi. Jako sam potresena, baš kao i mnogi kandidati s kojima sam se čula – rekla je Marijana Batinić za RTL. U posveti Vanji Marijana je napisala: ''Veliko srce izgubilo je bitku. Počivaj u miru draga naša i plemenita Vanja.''

Podsjetimo, Vanja je u show ušla sa 140 kilograma, a kako je kazala, roditelji joj nikad nisu bili podrška u skidanju viška kilograma te joj je nedostajalo da je netko pogura naprijed. Nakon izlaska iz showa ljubavnu sreću pronašla je uz dečka Denisa koji je shrvan gubitkom voljene Vanja.

VIDEO Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije