Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na intenzivnoj je

Neutješna Dujmićeva supruga: Testirat ću se na koronavirus samo da budem uz Rajka, mi smo jako povezani

stipanicev
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/9
30.07.2020.
u 10:53

Snježana Dujmić ispričala nam je što se sve dogodilo prije nesreće i kako je Rajko bio pri svijesti kada je po njega došla hitna pomoć te dodala da će učiniti sve samo da bude uz supruga

Dan nakon što je skladatelj i tekstopisac Rajko Dujmić doživio tešku prometnu nesreću nakon koje su ga liječnici odlučili ostaviti u induciranoj komi, iza njegove supruge Snježane je neprospavana noć puna neizvjesnosti, tuge i molitve. Otkako je doznala što se dogodilo s njezinim suprugom, ne prestaje odgovarati na telefonske pozive i moliti se. Jedina joj je želja da joj liječnici dopuste da vidi Rajka.

– Ja moram biti uz njega. Vi ne možete zamisliti koliko smo mi povezani i koliko je važno da u ovim trenucima budemo zajedno – potpuno slomljenim glasom govori. – Ja sam već u Rijeci i cijelo jutro pokušavam naći način da me puste k njemu. Znam da je u tijeku pandemija i da ništa nije normalno, ali spremna sam se testirati samo da mi dopuste da budem uz svog supruga. Jedina mi je želja da mi to dozvole –  plačnim glasom govori Snježana dodajući kako nije istina da je Rajko tijekom nesreće ispao iz automobila, kao što se prvo pretpostavilo.

Kaže kako se on uvijek vezao sigurnosnim pojasom, a njegov automobil marke VW Tiguan ima zračne jastuke koji su se otvorili u trenutku nesreće. Prema onome što je od očevidaca uspjela doznati, Rajko je pokušao sam izaći iz automobila, ali je imao jaku ozljedu glave. Mještani koji su mu pritekli u pomoć, priča Snježana, uopće ga nisu prepoznali. Mislili su da se radi o nekom mladiću i odmah su pozvali hitnu pomoć. – Rajko je bio pri svijesti kada je došla hitna pomoć koju je čekao čak 45 minuta. Nažalost, u kolima hitne pomoći je izgubio svijest. Ozljede su teške, ali on je borac i moramo svi vjerovati i moliti da će se izvući iz ovoga – kazala je.

stipanicev
1/10

 

Podsjetimo, Rajko Dujmić zadobio je teške ozljede nakon što je jučer popodne doživio prometnu nesreću kod Ravne Gore i sada se nalazi na odjelu intenzivne njege u KBC-u Rijeka, a njegova supruga Snježana zamolila je svoje prijatelje da se mole za njegovo zdravlje i da se pomole kako bi se Rajko probudio iz kome.

Vikendica obitelji Dujmić nalazi se u Gorskom kotaru i to je njihova oaza mira i mjesto na kojem su proslavili brojne obiteljske fešte i Snježana Dujmić zbog radova u vikendici je bila već tjedan dana,  a jučer su joj se pridružili i Rajko i njegov sin Tin. Naime, kako nam je ispričala Snježana, jučerašnji datum je poseban za Rajka i nju jer su se na taj datum upoznali i planirali su jučer navečer tim povodom otići u Delnice na večeru, ali nažalost to se nije dogodilo.  Kako nam je Snježana ispričala njezin suprug se nakon ručka svojim automobilom zaputio u Ravnu goru s namjerom da joj kupi poklon za godišnjicu. Na povratku iz Ravne gore doživio je tešku prometnu nesreću, a u pomoć su mu odmah priskočili ljudi koji žive u blizini i od njih je Snježana saznala kako je Rajko bio pri svijesti do dolaska Hitne pomoći, a na putu do bolnice pao je u nesvijest.

 

Ključne riječi

Komentara 15

AD
AdvokatViktor
11:06 30.07.2020.

Srcedrapajuce, hahaha!!!!!!!!

BI
billynik
13:04 30.07.2020.

Ti si već dugo povezana samo s njegovim novčanikom.

DM
drazen.muhvic
13:09 30.07.2020.

Kod njih je i šaka u oko jaka povezanost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije