Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikad viđene fotografije

Netflix objavio najavu za dokumentarac o Harryju i Meghan: 'Nitko ne vidi što se događa iza zatvorenih vrata'

Meghan Markle i princ Harry postali roditelji djevoj?ice koju su nazvali Lilibet "Lili" Diana
Foto: Yui Mok/PRESS ASSOCIATION
1/9
02.12.2022.
u 17:00

Najava koja traje minutu i 12 sekundi privukla je veliku pažnju, a počinje pitanjem producenta. ''Zašto želite napraviti ovaj dokumentarac?''. Potom se pojavljuju obiteljske fotografije među kojima je i ona s Williamom i Kate, a Harry govori: ''Morao sam učiniti sve što sam mogao da zaštitim svoju obitelj''.

Netflix je objavio najavu za 107 milijuna vrijednu dokumentarnu seriju s princem Harryjem i Meghan Markle u glavnim ulogama. Javnost je prvi put imala prilike vidjeti intimne fotografije para, a među njima je i ona na kojoj Meghan plače. Dok se ta fotografija pojavljuje, u pozadini se čuje Harryjev glas koji govori: ''Nitko ne vidi što se događa iza zatvorenih vrata''. Ostale fotografije pak prikazuju njihov svakodnevni život i posebne trenutke koji uključuju Meghan kako ljulja svoj trudnički trbuščić, Harryja dok svira gitaru i par kako pleše na svom vjenčanju.

Najava koja traje minutu i 12 sekundi privukla je veliku pažnju, a počinje pitanjem producenta. ''Zašto želite napraviti ovaj dokumentarac?''. Potom se pojavljuju obiteljske fotografije među kojima je i ona s Williamom i Kate, a Harry govori: ''Morao sam učiniti sve što sam mogao da zaštitim svoju obitelj''.

Potom se fokus prebacuje na Meghan koja govori: "Kada su ulozi ovako visoki, nema li smisla čuti našu priču od nas?".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

Podsjetimo, nešto prije objave službene najave dokumentarca pojavila se fotografija malenog Archieja. Meghan Markle i njezina majka Doria Ragland putem zooma su razgovarale s izvršnim direktorom konzultantske tvrtke za društveni utjecaj Full Circle Strategies Jotakom Eaddyjem, a društvo im je bio mališan.

Fotografiju je na društvenim mrežama podijelila profesorica Duchess Harris, specijalizirana za američke studije i feminizam. Inače, roditelji su malenog Archieja pokazali tek nekoliko puta, posljednji puta kada je Meghan gostovala u showu Ellen DeGeneres.
Jednom prilikom Meghna je rekla kako mališan ''ima predivan temperament i kako je jako miran, baš poput anđela''. Inače, Archie ima dvojno državljanstvo SAD-a i Velike Britanije.

Nakon smrti kraljice Elizabete vojvoda i vojvotkinja od Sussexa pokušali su pomaknuti prikazivanje do 2023. godine ali izgleda da nisu uspjeli dobiti u tim pregovorima.

Iako se pisalo kako i sam Netflix razmišlja o pomicanju termina nakon loših kritika zadnje sezone serije "Kruna", na kraju su ipak odlučili kako ovaj projekt, za koji su Harry i Meghan dobili 107 milijuna dolara, žele prikazati prije Božića i prije objave memoara princa Harryja. Navodno su nakon smrti kraljice Sussexi željeli ublažiti neke dijelove serijala u kojima govore o kralju Charlesu i još nekim članovima kraljevske obitelji. Izmjene koje su predlagali bile su toliko opsežne da je produkcija zaključila kako bi prepravljanje materijala potrajalo toliko da bi dokumentarac bio spreman za objavu tek sljedeće godine. 

Kraljevski stručnjaci tvrde da će dokumentarac i memoari spriječiti bilo kakvo pomirenje Harryja s kraljem Charlesom ili princem Williamom. Jedan izvor iz holivudske industrije rekao je da se par suočava sa sumnjama u pogledu serije nakon smrti kraljice i strahuju kakve će biti reakcije javnosti i kraljevske obitelji kada serijal izađe. 

VIDEO Kralj Charles zabranio kuharima da spremaju jedno od omiljenih jela Kate Middleton, a ovo je razlog za taj potez

Ključne riječi

Komentara 1

ME
MediciKM
17:38 02.12.2022.

E moj mladiću..najgore je što cijeli svijet sve vidi osim tebe. Želim ti svu sreću ali ne znam zašto imam dojam da će te ova tvoja tako "oženiti" da ćeš na kraju ipak pokucati na očeva vrata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije