Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA VIJEST

Netflix najavio treću sezonu serije "Stranger Things"

Stranger Things
Foto: Promo
1/5
02.12.2017.
u 12:40

Po institutu Nielsen koji odnedavno objavljuje stope gledanosti programa Netflix, oko 15,8 milijuna pretplatnika usluge na zahtjev pogledalo je prvu epizodu druge sezone u prva tri dana nakon objavljivanja on line 27. listopada.

Platforma za on line video emitiranje Netflix najavila je u petak u tvitu treću sezonu uspješne tv serije "Stranger Things" čija je druga sezona objavljena on line u listopadu.

"Trebamo li snimiti novu sezonu 'Stranger Things'", prvo je pitao u tvitu službeni račun Netflixa nudeći korisnicima mogućnost odgovora.

Polovicom popodneva "da" je pobijedio s oko 58 posto na 34.500 korisnika. I prije kraja ankete, otvorene na 24 sata, Netflix je odgovorio: "Bit će treće sezone, službeno je potvrđeno".

Po institutu Nielsen koji odnedavno objavljuje stope gledanosti programa Netflix, oko 15,8 milijuna pretplatnika usluge na zahtjev pogledalo je prvu epizodu druge sezone u prva tri dana nakon objavljivanja on line 27. listopada.

Tu brojku kao ni druge koje su objavili neslužbeni izvori, nije potvrdio Netflix.

To odgovara odazivu na najpopularnije serije u SAD-u poput "Živih mrtvaca" koja je u prosjeku okupila u zadnjoj sezoni 16,4 milijuna tv gledatelja uživo.

Uspjeh je dakle zajamčio nove avanture skupine predadolescenata imaginarnog grada Hawkinsa u Indiani.

Smještena na početak osamdesetih godina, serija "Stranger Things" govori o kontaktima tog mjesta s paralelnim svemirom nazvanim "Upside Down" odakle dolaze čudovišna i moćna stvorenja.

VIDEO: Najzanimljivije nove TV serije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije