Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon skandala

Netflix ukida 'Kuću od karata': Duboko smo zabrinuti!

Kevin Spacey
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
30.10.2017.
u 23:05

Objava dolazi nakon što je glumac Anthony Rapp optužio Spaceya da ga je kao 14-godišnjaka pokušao zavesti

Netflix je objavio da nakon šeste sezone iduće godine ukida megahit seriju Kuća od karata, u kojoj glavnu ulogu igra Kevin Spacey.

Objava dolazi nakon što je glumac Anthony Rapp optužio Spaceya da ga je kao 14-godišnjaka pokušao zavesti, te Spaceyevog priznanja da je homoseksualac.

Navodni incident dogodio se 1986. godine u New Yorku u stanu tada 26-godišnjeg Spaceya, koji ga je, tvrdi Rapp, odnio u krevet s namjerom seksa.

Netflix i producentska kuća Media Rights Capital u zajedničkoj su izjavi rekli da su "duboko zabrinuti zbog vijesti o Kevinu Spaceyu".

Dosad je emitirano pet sezona Kuće od karata, a šesta sezona trebala bi krenuti sredinom iduće godine.

Kevin Spacey
1/11

Komentara 7

GU
Gustirna
23:48 30.10.2017.

Ovaj kao da je izasao iz jugofasistickog kurikuluma...silovao 14 godisnjaka i priznaje da je peder ...o tome da je pedofil obamin hollywood i anti trumpovski liberalno fasisticki mediji sute...

HH
hrvoje.horvatinic
06:18 31.10.2017.

Nista novo, u nekim dalmatinskim hotelima je osoblje to odavno skuzilo sto se tice njegove seksualne orijentacije.

RA
rankovic
07:21 31.10.2017.

14 godišnjaka, starac voli mekano meso i tvrde salame

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije