Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručna pomoć

Nestala idila! Harry preklinje Meghan da idu na bračnu terapiju

Foto: Profimedia
1/7
17.07.2019.
u 09:33

Stresna je godina iza vojvode i vojvotkinje od Sussexa i to se odrazilo na njihov odnos zbog čega princ Harry želi sa suprugom krenuti na terapiju.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa u braku su tek nešto više od godinu dana, a već su se pojavili bračni problemi zbog čega princ Harry preklinje suprugu Meghan da krenu na terapiju u bračno savjetovalište. 

– Nedavno su postali roditelji, iza njih je i svađa s Williamom i Kate, zatim Meghanina problematična obitelj, štošta su prošli u tih godinu dana braka i oboje su na rubu ludila – rekao je prijatelj blizak paru za Radar Online

Ulazak američke glumice u kraljevsku obitelj popratile su uglavnom Meghanine odluke koje nisu bile u skladu s tradicijom kraljevske obitelji. 

– Meghan i Harry poštuju tradiciju, ali žele slobodu u donošenju odluka vezanih uz rad njihove humanitarne organizacije – kaže izvor.

Ponašanje Meghan Markle stvorilo je dosta problema obitelji, ali uvjereni su kako je to rezultat stresne prve godine u novom okruženju i novim pravilima.

Princ Harry išao je na terapije kako bi se riješio napada panike i bijesa, pogotovo nakon smrti mame Diane. Njegovi prijatelji kažu kako bez stručne pomoći Harry sigurno ne bi uspio riješiti svoje probleme. 

– Harry je svjestan da su ga terapije spasile i misli kako on i Meghan trebaju što prije na terapiju da ne bude prekasno – kaže izvor. 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar medeki
medeki
10:16 17.07.2019.

Kaže izvor, LOL

DU
Deleted user
10:50 17.07.2019.

tko je izvor, baba jaga iz pozarevca?

Avatar R3mba
R3mba
11:16 17.07.2019.

Moolim vas i dalje nas izvjestavajte o ovom slucaju.Toliko me ovo uznemirilo da 3 noci necu moc oka sklopit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije