Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'CARPE DIEM'

Nespojiva kombinacija Hladnog piva i Sanje Doležal: Feel good pjesma koja ima i kritiku

Foto: Promo
1/4
10.06.2021.
u 07:00

- Prvo sam se nasmijala toj nespojivoj kombinaciji, ali sam se razveselila jer ih slušam od samih početaka. Volim taj njihov pomak u tekstovima i što obrađuju zanimljive teme. Super mi je bilo s njima u studiju, bila je vesela atmosfera zahvaljujući Mariju Kovaču, kazala nam je Sanja

Od Mile Kekina i njegova Hladnog piva navikli smo na iznenađenja, no malo je tko mogao očekivati da će kultni zagrebački sastav surađivati sa Sanjom Doležal. 

Pjesma "Carpe diem" od ponedjeljka se može čuti u radijskom eteru, a na društvenim mrežama promoviran je i spot u režiji Marija Kovača. - Kada smo napravili pjesmu, shvatili smo da nam treba još netko da podigne atmosferu. A tko je bolji za to od Sanje Doležal. Osim toga trebala nam je i voditeljica, a Sanja je i jedno i drugo zahvaljujući "feel good" nostalgiji prema Novim fosilima i voditeljskoj karijeri na RTL-u. Srećom, odmah se odazvala i iznenadila me svojom neposrednošću i činjenicom da je veliki fan Hladnog piva. Dalje je sve išlo glatko - priča nam Mile, a Sanja je dodala kako ju je oduševio poziv.

- Prvo sam se nasmijala toj nespojivoj kombinaciji, ali sam se razveselila jer ih slušam od samih početaka. Volim taj njihov pomak u tekstovima i što obrađuju zanimljive teme. Super mi je bilo s njima u studiju, bila je vesela atmosfera zahvaljujući Mariju Kovaču. Moram priznati da mi se život nije puno promijenio osim što mi je pogođen posao. Marinko, Zec i ja imali smo dogovorenih 15-ak koncerata i sve je odgođeno, baš kao i predstava "Menopauze". A ja ionako puno vremena provodim sama, šetajući prirodom, tako da mi je sve ostalo isto - kaže Sanja. Atmosfera na snimanju spota bila je odlična.

- Prije ljeta nitko ne želi slušati žalopojke. Ova pjesma jest "feel good", a u sebi ima kritike tog imperativa sreće kojim smo izloženi budući da na Facebooku i Instagramu djelujemo kao najsretniji ljudi na svijetu, a u stvarnosti to baš nije tako. Za one koji ne žele razmišljati o pjesmi sasvim je dobar i ovaj disco ritam da malo drmaju dupetom - dodao je Mile. Dodatni sastojak svemu dao je i redatelj Mario Kovač koji je u spot unio i dozu psihodelije. Naime, sve je snimljeno u klubu Močvara ispred zelenog ekrana, a Mile se kroz spot vozi u automobilu u pratnji bijelog zeca, sličnog onom u filmskom klasiku "Strah i prijezir u Las Vegasu".

I Mile i Sanja vesele se budućim nastupima, a Sanja možda i novoj pjesmi s dečkima iz Novih fosila. Prošle su već 34 godine kada su s pjesmom "Ja sam za ples" postigli jedan od naših najvećih uspjeha na Euroviziji, a Sanja je i ove godine gledala najpoznatije pjevačko natjecanje na svijetu.

- Moj je favorit bila Francuska, ali i Talijani su mi bili interesantni. Dosta se to promijenilo otkad smo mi bili, no drago mi je da je kvaliteta ostala - kaže Sanja. Sanja i Mile vesele se što je situacija povoljnija pa su se ponovno počeli održavati koncerti. Hladno pivo je nedavno sviralo u Šibeniku na Tvrđavi svetog Mihovila.

- Bilo mi je nestvarno, sama ideja da ću stati pred ljude bez maski bila mi je nestvarna. Prvi sam put nastupio na šibenskoj Tvrđavi, i mogu reći da je to jedna od najljepših pozornica ne samo kod nas, nego i u Europi - kaže Mile kojem su nedostajale svirke. - Puno sam bolji čovjek kada putujem i bavim se onim što najviše volim. Djeca su me čudno gledala, nikako se nisu mogla naviknuti da ćemo subotom zajedno ručati - kaže Mile koji se na izborima i politički aktivirao, budući da se našao na listi Možemo!, platforme u kojoj je jedna od istaknutijih članica njegova supruga Ivana.

- Tražili su da im pomognem u PR-u, da se kandidiram kao zadnji na listi u 8. izbornoj jedinici. Shvatio sam da je to dobra priča i pomogao sam im u kampanji. Godinu dana nakon toga preuzeli su i vlast u Zagrebu i nitko sretniji od mene - zaključio je Kekin.

VIDEO: Aleksandar Stanković: 'Prva cura me ostavila zbog Isusa, s njim se teško boriti' 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije