Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nečuveno

Objavili sve detalje kraljevske turneje i učinili ih metom terorista

princ kate
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/4
01.04.2014.
u 17:10

SigurnostKate Middleton i princa Williama dovedena je u pitanje zbog golemog propusta kraljičinog predstavnika na Novom Zelandu

Kate Middleton i princ William sa sinom Georgeom idući tjedan kreću u službeni posjet Australiji i Novom Zelandu, no njihova sigurnost dovedena je u pitanje zbog golemog propusta kraljičinog predstavnika na Novom Zelandu.

Naime, putem Twittera guvernera Sir Jerryja Mataparaea objavljeni su apsolutno svi detalji kraljevskog putovanja, zbog čega je mladi bračni par postao potencijalna teroristička meta ili sumanutih osoba.

- Zgrožen sam idiotizmom osobe koja je ovoliko unaprijed objavila i rutu i lokaciju. Ne mogu vjerovati da je netko ovo napravio. Ovo je poput priručnika - komentirao je Dai Davies, bivši šef policije zadužene za kraljevsku sigurnost.

Prošlog tjedna otkriveno je kako su teroristi Al-Qaede iz Sirije odabrali kraljicu Elizabetu kao metu i to na nekim od sportskih događanja poput Wimbeldona.

>>Zbog odmora na Maldivima propustili važan događaj malog Georgea

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije