Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa Nereida

Javila se Ronaldova bivša i otkrila kakav je bio prema njoj u krevetu

Foto: Profimedia
1/5
23.10.2018.
u 11:48

Još uvijek me nitko iz tužilaštva nije kontaktirao, ali ako budu, ja ću rado svjedočiti na sudu, rekla je lijepa Španjolka.

Ne stišava se bura oko navodnog silovanja Kathryn Mayorge, žene koja tvrdi da ju je Cristiano Ronaldo silovao 2009. godine u hotelskoj sobi u Las Vegasu.

Sad se oglasila i njegova bivša djevojka Nereida Gallardo s kojom je hodao 2008. godine. Ona je odlučila javno progovoriti o ovoj temi i kaže da ne vjeruje da bi Ronaldo nekoga silovao.

– Prema meni nikada nije bio agresivan. Ni najmanje. Nije on tip koji bi nekoga prisilio na seks, jako je nježan u krevetu, tvrdi Nereida koja je s poznatim nogometašem punila stupce svjetskih tabloida u ljeto 2008. godine provokativnim fotkama na kojima je često bila u toplesu.

Foto: Eamon and James Clarke/Press Association/PIXSELL

– Još uvijek me nitko iz tužilaštva nije kontaktirao, ali ako budu, ja ću rado svjedočiti na sudu, dodala je lijepa Španjolka, ne poznavajući očito osnovne činjenice kako pravosuđe funkcionira. Nije, naime, još poznat slučaj da bi tužitelj pozvao kao karakternog svjedoka nekog tko svoje stavove iznosi u žutim medijima, ali Ronaldovu odvjetniku ovakve izjave mogu pomoći. 

Podsjetimo, Mayorge je u razgovoru za njemački tjednik Der Spiegel optužila napadača Juventusa da ju je 13. lipnja 2009. silovao u svom apartmanu u Las Vegasu. Ronaldo joj je iduće godine isplatio 375.000 dolara za šutnju, no osam godina poslije odlučila ga je tužiti. Njemački tjednik tvrdi kako ima dokumente koji potvrđuju riječi danas 34-godišnje žene, a policija u Las Vegasu ponovno je otvorila slučaj.

"Odlučno odbacujem sve optužbe. Silovanje je gnjusan zločin koji se protivi svemu onome u što ja vjerujem", napisala je portugalska zvijezda na Twitteru. Amerikanka je već 2009. podnijela tužbu, no potom je popustila pod pritiskom Ronaldovih "fixera" i pristala na izvansudsku nagodbu.

Mayorga, koja je u međuvremenu diplomirala novinarstvo na sveučilištu Nevada, otkrila je kako ju je za tužbu inspirirao pokret #MeToo protiv seksualnog nasilja. U američkoj saveznoj državi Nevadi nema zastare za silovanje, a ako se dokaže kako je Portugalac silovao Amerikanku, prijeti mu doživotan zatvor.

Komentara 12

IB
ibiza
17:04 23.10.2018.

ma lova je u pitanju , vijerovatno je novcanik presusio pa sada treazi kako bi do love dosla

MI
Milas
14:27 23.10.2018.

Izglednije je da se on mora braniti od napasnica koje mu se nude nego da se neka mora braniti od njega. Slucaj kao i s M. Jacksonom samo pokusavaju izvuci sto vise love.

VK
VKSS
12:24 23.10.2018.

Ove zene nemaju ni malo cednosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije