Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima puno obožavatelja

Bivšoj časnoj sestri nakon showa nude brak: 'Možda se i udam, tko zna'

Život na vagi
Foto: RTL
1/5
10.12.2019.
u 09:02

– Ponuda ima, pogotovo otkad sam napustila show. Možda se i udam, tko zna. Nikad nije kasno. Ali kako nisam dosad žurila, neću ni ubuduće. Nikamo mi se ne žuri, malo ću povuć' ručnu – kazala je Julija

U finalnoj emisiji ''Života na vagi'', osim finalista, ponovno su pred kamere stali i bivši natjecatelji, koji su u odijelima i večernjim haljinama bili neprepoznatljivi. Posebno valja izdvojiti bivšu časnu Juliju Bošnjak (51), za koju je Marijana Batinić kazala da izgleda poput filmske glumice.

– Možda bih mogla preuzeti tvoj posao kad odeš u mirovinu – našalila se Julija, dodavši kako je ipak starija od Marijane pa će to teško dočekati. 

Inače, Julija je u showu izgubila 28,7 kilograma, a u emisiji je izdržala 12 tjedana. 

– Ponuda ima, pogotovo otkad sam napustila show. Možda se i udam, tko zna. Nikad nije kasno. Ali kako nisam dosad žurila, neću ni ubuduće. Nikamo mi se ne žuri, malo ću povuć' ručnu – kazala je Julija za 24 sata, dodavši da je nakon izlaska dobila mnogo obožavatelja iz cijelog svijeta. 

Foto: RTL

– Dobivam pozive iz doslovno svih krajeva svijeta, Bugarske, Švedske, Italije,..., moram provjeravati pozivne brojeve da vidim koje su to sve zemlje. Susjedi i rodbina, svi redom pozitivno komentiraju moje sudjelovanje u showu, a zbog mojih grimasa kojih nisam ni svjesna zezaju me da sam ženski mr. Bean! Najviše me iznenađuju brojne poruke, evo nedavno sam dobila jednu tako dirljivu poruku od djevojčice od desetak godina, stvarno nešto prekrasno. Sve je ovo velika pozitivna životna avantura, veliko iskustvo –kazala je Julija koja se za show prijavila i sezonu prije, no nije išla na snimanje iz Opuzena u Zagreb jer nije imala novca za autobusnu kartu. 

– Istina je da sam još nezaposlena, ali imam sasvim ozbiljnih obećanja da ću se nakon Nove godine zaposliti. Egzistencija je glavna stvar, međutim da pravim od sebe neku sirotinju – neću! Imam vlastiti krov nad glavom, jest da je kuća stara 90 godina, ali je veći dio života bila moj dom. Događaju se kvarovi, vlaga “napada”, ali sve se to da preživjeti. Zato me šokiralo kada je Jelena Putnik, natjecateljica iz druge sezone “Života na vagi”, organizirala pomoć zbog moje izjave da bih voljela imati pravi krevet.

A zapravo se to odnosilo na krevete i madrace koje smo imali u showu: toliko su bili dobri da sam pitala ljude gdje su ih nabavili jer nikad nisam spavala na tako kvalitetnim krevetima. Imam krevet na kojem piše da je do 100 kilograma. Kako sam tek sad tu negdje, uvijek sam bila oprezna i rijetko na njemu spavala... Iako me oduševila, stvarno ganula dobrota ljudi, predložila sam da cijela ta humanitarna akcija bude za nesretne ljude u Albaniji pogođene potresom. To je užas, gledala sam izvještaje, tamo su ljudi ostali doslovno bez krova nad glavom, improviziraju s tendama, a zima je – kazala je Julija i dodala kako je presretna što ponovno može obući odjeću za koju je mislila da više nikad neće stati u nju. 

Pogledajte video: Romanse u 'Životu na vagi':

 

Ključne riječi

Komentara 1

JP
josip.pivar11
10:23 10.12.2019.

Da nekada nije bila časna sestra posve sigurno ne bi bila tako 'interesantna' medijima. A što se tiče izgleda, pa razni glumci i glumice različito izgledaju, tako da ta izjava baš ništa posebno ne znači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije