Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Wow!

Neprepoznatljiv je! Glumac se transformirao za novi film

Foto: Instagram
1/5
11.03.2019.
u 10:35

Transformacija Toma Hardyja u filmu čini ga neprepoznatljivim, a redatelj filma Josh Trank objavio je nekoliko fotki sa snimanja.

“Pobješnjeli Max” i “Ratnik” Tom Hardy ima glavnu ulogu u novom filmu “Fonzo” koji će pričati priču o Al Caponeu, jednom od najpoznatijih gangstera svih vremena.

Njegova transformacija u filmu čini ga neprepoznatljivim, a redatelj filma Josh Trank objavio je nekoliko fotki sa snimanja. Hardyja je teško prepoznati na slikama, a to samo znači da su šminkeri svoj posao dobro napravili.

Foto: Kolaž/Instagram

Na jednoj fotki pozira u kućnom ogrtaču i crvenoj pidžami okružen kolegama Jackom Lowdenom i Nealom Brennanom, a na drugoj puši cigaru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dont @ us

A post shared by Josh Trank (@joshuatrank) on

Film bi se trebao baviti razdobljem Caponeova života nakon zatvora, kada je počeo patiti od demencije.

Foto: PA/Pixsell

Tom Hardy najavio je da za ulogu Ala Caponea ne namjerava napraviti predrastičnu promjenu.

– Naravno, za tu je ulogu bitna transformacija, ali neće je biti previše. Vjerojatno sam dosad već nanio previše štete svom tijelu. Kad bih nastavio dobivati na težini, vjerojatno bih se raspao kao kula od karata – rekao je “Bronson” za Daily Beast.

Pogledajte video u kojem Ljubo Bebić otvoreno priča o prošlosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije