Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas bi slavio rođendan

Nepoznata priča o Dvorniku: Bili smo zajedno u bolnici, morali su ga vezati

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/7
20.08.2019.
u 14:01

Ella Dvornik na Facebooku je podijelila priču nepoznatog čovjeka koji je bio u bolnici Vrapče 1995. godine u isto vrijeme kada je u toj bolnici bio i Dino.

Naš legendarni glazbenik Dino Dvornik danas bi slavio svoj 55. rođendan, a njegova kći Ella podijelila je na Instagramu jednu poruku  koju je dobila od čovjeka koji je njenog oca upoznao 1995. godine u bolnici u Vrapču. 

- Davne 1995. godine bio sam s Dinom u sobi u bolnici Vrapče. Ja sam se u to doba liječio od PTSP-a. Ujutro su ga dovezli kraj kreveta do mene. Toliko je vikao i bio nemiran da su ga morali vezati, nisam dvije noći mogao spavati zbog njega - piše u poruci koju je Ella podijelila na društvenim mrežama.

Čovjek je napisao kako mu je bilo žao Dina i odvezao ga je.

- Onda je tek  nastao problem, počeo je sve bacati oko sebe, ali je u to vrijeme čini mi se menadžer došao po njega, pa su ga pustili kući. Zaista mi je bilo drago što sam ga oslobodio okova. Lijep pozdrav tebi Ella, neka počiva u miru - piše na kraju ove poruke. 

Foto: Facebook screenshot

Danijela Dvornik je na svom profilu na Instagramu podijelila fotografiju svog supruga i citat: Bolje živit malo ali k'o kralj, nego puno ka ovca.

- Danas bi mu bio 55 rođendan! Fališ. Volimo te. Moj životni učitelj - napisala je Danijela. 

Ključne riječi

Komentara 28

NI
Nikost
14:45 20.08.2019.

Nije on bio nikakav kralj. Bio je bolesnik i ovisnik. To su činjenice. Iza njega je ostalo par dobrih pjesama i to je sve.

VL
vlada1
14:53 20.08.2019.

Bravo, uspije doživit 45,umre od tableta za spavanje i smirenje, ovisnik i eto Kralj. Kralj čega?

JA
JanezIQ45
14:57 20.08.2019.

Karakterno je bio los covjek! Bili smo jedno vrijeme jako bliski i pokusao sam mu pomoci ali on nije sam sebi htio pomoci! Najgore u cijeloj prici moj dojam da je Danijeli bilo svejedno sta se dogadja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije