Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BRAK NA PRVU'

Neočekivano priznanje i svađe! Alen i Lidija na noževima: 'Neka sad svi čuju kako pričamo'

Brak na prvu
Foto: RTL
1/7
30.03.2020.
u 09:33

Iza svih parova u showu "Brak na prvu" je tjedan u kojem su rekli 'da' pred matičarom. Uselili su u zajedničke stanove i usljedilo je druženje.

Prošli tjedan show "Brak na prvu" vjenčao je šest parova, a onda su oni uselili u zajedničke stanove. Na red su došli zajedničko druženje, a nakon toga i razgovor sa stručnjacima.

Brak na prvu
1/4

Lidija i Alen nisu poštedili druge sa svojim prepirkama.

- Neka sad svi čuju kako mi pričamo - rekao je Alen svojoj ženi za večerom, a Nikolina prema svom partneru Adamu nije promijenila stav. Očito je da među njima još uvijek nisu počele 'frcati' iskrice, a njoj je pažnju ukrao drugi muškarac iz showa te je otvoreno priznala:

"On je tip muškarca kojeg bih primijetila vani, dok Adama ne bih", rekla je Nikolina. Nije poznato o kojem se kandidatu radi, a ona je potom Adamu rekla da se ne ljuti na nju, da je to njezino mišljenje.

- Čekaj, a zašto bih se ja ljutio? - odgovorio joj je Adam. Stručnjaci su razgovarali sa svakim parom posebno, da bi bolje ustvrdili što nekome ne odgovara.

- Nema savršenog partnera - rekli su im stručnjaci.

Hrvatski pjevači, glumci, dizajneri: "Čuvajmo jedni druge!"

Podsjetimo, Nakon ne tako idiličnog medenog mjeseca u Makarskoj novopečeni supružnici Nikolina Tutić i Adam Kromer stigli su u svoj zajednički dom. No, čini se da ni on nije oduševio Nikolinu koja je do sada imala prigovore na račun svog supruga.

- Mislim da nije problem u meni - da je on zgodniji, možda bi bila drugačija priča - iskreno je rekla Nikolina kojoj ni medeni mjesec nije pomogao da se poveže sa suprugom. Nakon što su stigli u Zagreb, uslijedili su novi prigovori. -  O, pa to je neki mali stančić - izjavila je Nikolina kad je ušla s novopečenim suprugom. Da nije oduševljena novim domom dalo se naslutiti i prema njezinom izrazu lica. Kao minus navela je i to što je kuhinja mala iako je priznala da ni ne zna kuhati.

Foto: RTL

Srećom, Adam ne bježi od kuhinje pa i sam priznaje kako zna složiti nekoliko jela iako bi volio da mu i Nikolina nešto pripremi. - Živcira me kad me zagrli jer se još nisam opustila, ali prija mi kad muškarac kuha - rekla je Nikolina nedavno nakon što je pojela Adamov roštilj. Inače, Nikolina se zbog svog ponašanja prema Adamu opako zamjerila gledateljima koji smatraju da bi bila drugačija da je vidjela njegov BMW i vinariju.

- Toliko je puna sebe ona ne kuha ona jede po restoranima......Nikolina kaže da želi naći ljubav svog života, a došla je na besplatne ručkove, vile i provod. To bit će da si uštedi od silnih večera po restoranima.. Adam je za nju avion. Misli da je pametna kad kaže da jede po restoranima i ne kuha. Promijenit će ona mišljenje o njemu kad vidi da on vozi BMW i da je dobrostojeći...Stid me što sam žensko, kad čujem njene izjave - bili su neki od komentara na Nikolinino ponašanje i izjave koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Trpimir
Trpimir
11:40 30.03.2020.

Ova Nikolina je gabor! Nit ima izgled, ruzna u licu, krive noge, dve dlake kose na glavi, nula i ona nesto izvoljeva!; na osnovu cega to?!

KA
kaptol
10:03 30.03.2020.

Treba se sto prije rijesit nje .Takve zene nisu za obiteljski zivot to vam je od danas do sutra

SE
senkavadlja
15:22 30.03.2020.

ona je iz nekog sela došla konobariti u svetu nedelju kraj zagreba.te konobarice poćnu posao u selima pored zagreba i iz jednog sela putujju pravac bosna ili srbija.sveta nedela je za nju već centar svijeta da ima neke posebne kvalitete neki domać dečko bacio bi oko na nju,ovako ide ona od birtije do birtije gdje bolje tu je duže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije