Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
došao po sina

Neočekivan ispad Brune Petkovića: Fotoreporteru ispred rodilišta pokazao srednji prst

Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/9
07.04.2021.
u 11:56

Petković je jutros svojim Mercedesom stigao po Ivu i sina, a sudeći prema reakciji koja je uslijedila nakon izlaska iz rodilišta, čini se kako je novopečeni otac bio poprilično nervozan

Dan prije Uskrsa nogometaš Dinama Bruno Petković postao je prvi put otac. Njegova partnerica Iva Šarić na svijet je u jednoj privatnoj zagrebačkoj poliklinici na svijet donijela dječaka kojem su roditelji nadjenuli ime Adrian.

Petković je jutros svojim Mercedesom stigao po Ivu i sina, a sudeći prema reakciji koja je uslijedila nakon izlaska iz rodilišta, čini se kako je novopečeni otac bio poprilično nervozan. Naime, nakon što je iznio sina iz rodilišta na parkiralištu ga je dočekao fotoreporter Pixsella kojem je Petković pokazao srednji prst.

Foto: Marin Tironi/Pixsell

Nakon sramotnog ispada mirno je smjestio sina u automobil i odvezao se kući. Petković očito nije bio raspoložen za fotografiranje, no njegova reakcija, smatraju mnogi, svakako je bila neprimjerena. Čini se, komentiraju neki ljudi koji ga znaju, kako još uvijek nije svjestan da je javna osoba i da svaki njegov korak, posebno u javnosti, izaziva golemu pozornost. Uz to, složit će se mnogo njih, sada je i otac pa ne bi škodilo da ubuduće prije ovakvih ishitrenih reakcija promisli kakav će biti primjer budućim naraštajima.

Foto: Marin Tironi/Pixsell

Inače, Ivi i Bruni ovo je prvo zajedničko dijete dok ona iz braka s nogometašem Jerkom Lekom ima dvojicu sinova – Carlosa i Leona. O ljubavi Petkovića i bivše manekenke počelo se pisati još prošlog ljeta, a početkom ove godine doznalo se i da par čeka dijete.

 

Komentara 29

PU
Pupavac
12:04 07.04.2021.

Bravo Bruno

DU
Deleted user
12:08 07.04.2021.

Pa nije nosio Blooma! To je Bruno Petković.

DA
Dabar
14:33 07.04.2021.

Bravo Bruno svagdje svoj nos zabiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije