Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV emisija

Neobično društvo u 'Dalibor Petko Showu': Domenica repala Vojka, stigao i Target

06.11.2018.
u 18:52

U showu se otkrilo da Vojko ima i neobične obožavatelje. Osim Damira Kedže, splitskog repera posebno voli i pjevačica Domenica.

Uvijek se isticao jer je bio za klasu bolji od drugih’, rekao je Target iz banda Tram 11 o trenutno najjačoj hip hop senzaciji u Hrvatskoj, Vojku Vrućini.

Dvojica repera iznenadili su sve kad su se zajedno pojavili u emisiji ‘Dalibor Petko Show’.

‘Znamo se više preko MC krugova, zapravo više preko mikrofona nego osobno, ali Vojko je zaslužio biti ovdje gdje je sad’, nije štedio komplimente Target, a Vojko mu je uzvratio da je on čovjek koji je njega i ostale naučio kako se repa u Hrvatskoj.

A u showu se otkrilo da Vojko ima i neobične obožavatelje. Osim Damira Kedže, splitskog repera posebno voli i pjevačica Domenica.

‘Mislim da u Zagrebu ljudi toliko ne razumiju što nam znači Vojko, jer ono što on repa je prikaz našeg društva’, rekla je mlada Korčulanka, koja je sve nasmijala krenuvši repati Vojkov hit ‘Ne može’.

‘Malo mi se vrti sad pred Vojkom, a kad mi je stisnuo follow na Instagramu odmah sam nazvala našeg zajedničkog redatelja Rina i rekla ajme moj život sad ima smisla’, našalila se simpatična Domenica.

Komentara 2

BL
bluesbob
20:42 06.11.2018.

Dalibor tetko...

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
14:50 07.11.2018.

Pa tko se danas zove Vojko?? Jel ovo neka šala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije