Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi mu još jedan mandat

Neobična objava Cetinskog u kojoj poziva sve da se pomole za Trumpa i objašnjava zašto

Foto: Filip Kos/PIXSELL
1/7
03.11.2020.
u 12:05

Molimo za Donalda Trumpa, daleko od toga da je savršen, ali jedan je od rijetkih koji će ustrajati u borbi za živote nerođenih, moli glazbenik svoje obožavatelje

Naš pjevač Tony Cetinski pozvao je svoje pratitelje na Facebooku da se pomole za američkog predsjednika Donalda Trumpa. U svom pozovu koji je objavio je Facebooku naglasio je kako će se rezultati američkih izbora osjetiti u cijelom svijetu, pa tako i kod nas, jer nije riječ samo o politici nego i o obrani kršćanskih vrijednosti, kaže Cetinski. 

"Draga braćo i sestre, jedan pomalo neuobičajen poziv, objasnit ćemo i zašto. Nas nekoliko administratora ove Facebook stranice pozivamo vas da izmolite deseticu Gospine krunice za američkog predsjednika Donalda Trumpa. Razloga je više, a jedan od njih su najčitaniji i najgledaniji mediji u Hrvatskoj koji prešućuju 80 posto onoga što se događa u Americi, dakle mogli bi reći da svjesno lažu. Istina je da se Trumpov protukandidat izjašnjava kao katolik, ali gotovo sve što promiče u suprotnosti je s naukom Katoličke Crkve i kršćanstvom općenito; od zalaganja za pobačaj praktički do samog rođenja (!) do izjava da bi se djeci već od 8 godina moralo omogućiti da operacijama i „tretmanima“, ako to žele, mogu promijeniti spol (!!!)", piše glazbenik na svom Facebooku u ovoj pomalo čudnoj objavi. Objasnio je u nastavku zašto misli da je važno da se svi pomole za Trumpa i kako će izbori u Americi imati odjeka na cijeli svijet. 

"Iako većina nas živi u Hrvatskoj pa se možda zato pitate čemu ovaj poziv, znajte da će se rezultati američkih predsjedničkih izbora itekako osjetiti u cijelom svijetu, pa tako i kod nas jer ne radi se samo o politici, već i o obrani kršćanskih vrijednosti do kojih, kako nažalost možemo i vidjeti, sve manje drže i u Europi, kao i u Hrvatskoj.  Mnogi se slažu kako je sv. Ivan Pavao II. u Philadelphiji 1976. govorio upravo o stvarima koje kulminiraju u svijetu, a ako se malo osvrnemo, većina će se složiti da su te njegove riječi proročanske i odnose se baš na sadašnja vremena: 'Sada stojimo pred najvećim povijesnim sukobima koje je čovječanstvo prolazilo. Ne mislim da to široki krugovi američkog društva ili široki krugovi kršćanske zajednice u potpunosti shvaćaju. Sada se suočavamo s posljednjim sukobom Crkve i anti-Crkve, Evanđelja s anti-Evanđeljem. Moramo biti spremni podnijeti velike kušnje u ne tako dalekoj budućnosti; kušnje koje će zahtijevati da budemo spremni odreći se čak i našeg života i na cjelokupni dar samoga sebe Kristu i za Krista. Kroz vaše molitve i moje, moguće je ublažiti ovu nevolju, ali je više nije moguće spriječiti… Koliko je puta obnovljena Crkva u krvi! Neće biti drugačije ni ovoga puta.'

Komunizam se uz pomoć Kine i 'progresivnih filantropa' širi svijetom, kršćani su svakodnevno suočeni s progonima pa i ubijanjima diljem svijeta, zato jedino molitvom I zajedništvom, naravno uz Božju pomoć, možemo nadvladati to zlo. Molimo za Donalda Trumpa, daleko od toga da je savršen, ali jedan od rijetkih koji će ustrajati u borbi za živote nerođenih (što je dokazao defundiranjem klinika za pobačaje) i kršćanske vrijednosti. Uostalom, u ovom kratkom videozapisu je rekao sve...*Ako se ne slažete, nitko vas ne tjera moliti, samo se suzdržite od komentiranja. Božji blagoslov!" piše na kraju ove objave Tonyja Cetinskog.

Foto: Daniel Pavlić

Ključne riječi

Komentara 69

Avatar Warded
Warded
13:41 03.11.2020.

I zašto je ovo kvalificirano kao "pomalo čudna objava"? Post je sasvim OK. To što vi, kao i 95% medija dobivate lovu od antikrista, nije naš problem, nego vaš. Ali je naš posao da otvorimo oči i uši.

Avatar IzgubljeniSlucaj
IzgubljeniSlucaj
15:20 03.11.2020.

Mentalno oboljeti mogu i pjevači...

CR
Crocirih
14:35 03.11.2020.

Prolupao čovjek..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije