Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulaz slobodan

Neno Belan, Jura Stublić& Film i Dino Dvornik Tribute band za spektakularno završnicu AntenaPluggeda

antena plugged
Foto: PR FOTO
06.03.2015.
u 08:37

Jedinstveni romantičar i neodoljivi glazbenik Neno Belan i njegovi Fiumensi, legendarni Jura Stublić & Film te Dino Dvornik Tribute band, spektakularnim će koncertom u srijedu 11.03.2015. u 21:00 sat u Green Gold Club spusti zastor na ovogodišnje koncerte iz serije AntenaPluggeda. Dosadašnji koncerti bili su fascinantni

Antena Zagreb i Green Gold Club vas pozivaju na spektakularnu završnicu ovogodišnjeg AntenaPluggeda. Jedinstveni romantičar i neodoljivi glazbenik Neno Belan i njegovi Fiumensi, legendarni Jura Stublić & Film te Dino Dvornik Tribute band, spektakularnim će koncertom u srijedu 11.03.2015. u 21:00 sat u Green Gold Club spusti zastor na ovogodišnje koncerte iz serije AntenaPluggeda. Dosadašnji koncerti bili su fascinantni.

Seriju su odličnom žestokom svirkom otvorili Psihomodo Pop i Pavel, a prije dva tjedna nastavili Vatra i nikada bolji spektakularni kralj pop glazbe Tony Cetinski. Narednu srijedu 11.03.2015. očekuje vas nova koncertna bajka u jedinstvenom ambijentu zagrebačkog Green Gold Cluba. Sa vama će biti Dino Dvornik Tribute band, najbliži suradnici i vrsni glazbenici koji već 6 godina neumorno podsjećaju zašto legendarni 'kralj funka' Dino Dvornik i dalje živi kroz svoje pjesme.

Vojska rock obožavatelja prati Juru Stublića & Film na svakom nastupu pa ovog karizmatičnog glazbenika ne treba posebno predstavljati. Neno Belan i Fiumensi su pak glazbena priča za sebe, a njegove balade traju u srcima svih nas. Ne propustite novi iz serije koncerata AntenaPlugged, vidimo se u srijedu 11.03.2015. u 21:00h u Green Gold Clubu.

Jedno je sigurno nastup Nene Belana i Fiumensa, Jure Stublića & Filma te Dino Dvornik Tribute banda duboko će ostati u sjećanju brojnim zaljubljenicima u glazbu. Ulaz slobodan - osigurajte na vrijeme svoje mjesto putem mobilnih aplikacija ili weba Green Gold Cluba.

>>Vatra i Tony Cetinski zapalili zagrebački Green Gold Club

>>Spektakularni nastup za drugi koncert iz serije AntenaPlugged - Tony Cetinski i Vatra

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije