Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5 na selu

Nenad se naljutio na Marinu pa sabotirao večeru, a kritični gost Mario pobjednik je vukovarskog tjedna

Foto: RTL
1/7
26.11.2021.
u 21:11

U završnici tjedna domaćica je bila slikarica Marina, koja je za goste pripremila predjelo naziva Slavonski užitak, glavno jelo Teletina na vučedolski način i desert Dunav je moje more.

U završnici vukovarskog tjedna u 'Večeri za 5 na selu' domaćica je bila slikarica Marina, koja je za goste pripremila predjelo naziva Slavonski užitak, glavno jelo Teletina na vučedolski način i desert Dunav je moje more. 

Večera je protekla u čudnoj atmosferi zato što je Nenad svemu našao zamjerku uz objašnjenje. -Sabotirao sam večeru zato što je Marina sabotirala moju, pa sam odlučio vratiti na isti način. Nije mu odgovaralo što su na slavonskoj plati i pršut i dinja zato što su to talijanski specijaliteti, glavno jelo nije htio jesti, a desert mu je bio odbojan! Ipak, na kraju večeri ostao je dosljedan davanju desetki pa ju je dao i Marini! Lorena i Igor domaćici su dali osmice jer im je predjelo i glavno jelo bilo previše jednostavno, a Mario je dao sedmicu uz objašnjenje da je Marina kopirala Lorenino predjelo te da je u glavnom jelu bilo više krumpira od mesa. Marina je osvojila 33 boda, dijeli treće mjesto s Lorenom, a Mario je pobjednik tjedna! 

Marinin suprug pomagao je domaćici prilikom dobrodošlice i napravio koktel. -Treba sama prezentirati i ponuditi aperitiv, tako da mi to baš nije leglo- rekao je Nenad, koji je pio lozu, a Mario rakiju Gromovaču, koja mu se nije svidjela. Domaćica je za predjelo poslužila platu s narescima, muffine od sira i podljevani kozji sir. Nenad je komentirao kako pršut i sir nikako ne mogu biti slavonsko predjelo te da ni rajčice ne idu uz platu, no ostalima ništa nije smetalo i jeli su s užitkom. 

Foto: RTL/Screenshot

Za glavno jelo Marina je poslužila teletinu s krumpirima i povrćem. Lorena i Mario komentirali su kako im jelo izgleda kao da je samo nabacano na tanjur, a Nenad nije htio jesti. -Najeo sam se od predjela pa mi glavno jelo nije bilo interesantno- rekao je i dodao da mu je teletina dobra iako je sumnjao da je riječ o svinjetini, gljive su mu također bile sumnjive, a krumpiri slabije pečeni. Loreni je sve bilo fino i željela je pričati o nečemu drugom jer je smatrala kako je Nenad pretjerao, no on je nastavio po svom. -Meni je teletina bila u redu, krumpiri su bili fini, mekani i dobro pečeni- rekla je Lorena dok je Igoru meso bilo malo suho. 

Kolač od višanja Marina je poslužila za kraj, a Nenad je nastavio. -Rascopao sam kolač, htio sam pokazati da je nejestiv, odnosno, da je odbojan!. Igor je pohvalio dekoraciju i dodao da mu je kolač bio solidan, a Marina je rekla Nenadu kako je pretjerao s komentarima. -Mislim da je Marina bila dosta povrijeđena Nenadovim ponašanjem- rekla je Lorena, a Mario smatra da se tako ponašao zato što ga je Marina provocirala proteklih dana. 

Kad su došli tamburaši, atmosfera je napokon postala bolja i svi su se malo opustili, zapjevali i zaplesali. Marina je potom pročitala ovotjedni poredak; Nenad je na zadnjem mjestu, Lorena i Marina su na trećem mjestu, drugi je Igor, a pobjednik vukovarskog tjedna je Mario. -Nisam očekivao pobjedu, više sam je priželjkivao, ali nisam išao na pobjedu. Nagradu ću uložiti u neki kvalitetan odmor- rekao je pobjednik. 

Ova sezona kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' došla je svom kraju, no sljedeće godine gledat ćemo nova druženja u kuhinji i za blagovaonskim stolom te upoznati nove živopisne kuhare amatere diljem Hrvatske.

VIDEO Posrnule nogometne zvijezde: ovisnost, kocka i skandali koštali su ih ugleda i bogatstva

Ključne riječi

Komentara 7

SU
sunce12345
22:43 26.11.2021.

Ono kada pobjedi lisac....

Avatar Sajko
Sajko
08:36 27.11.2021.

prvog dana sam rekao da ovaj podmukli mario igra na pobjedu. ma nije valjda da su mu sve večere bile za 7. dno od lika sramoti slavonce

Avatar TvojUjko
TvojUjko
09:56 27.11.2021.

Čovjek bi pomislio da emisija Večera za 5 je neka obiteljska fina emisija, kad ono psihopati se prijavljuju u nju..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije