Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPITALA SE

Nemirno slavlje! Marijana Mikulić posve bijesna: 'Ne mogu zamisliti kakvi su to mozgovi'

Foto: Instagram
1/8
01.01.2021.
u 18:15

Premda su mnoge službe i mediji apelirali na izbjegavanje korištenja pirotehničkih sredstava u znak solidarnosti prema ugroženima u potresu, mnogi su novogodišnju noć odlučili obilježiti s petardama i vatrometom.

Novogodišnja noć u kojoj smo ispratili 2020. u Hrvatskoj nikada nije bila tiša. Razorni potres koji je 29. prosinca pogodio Petrinju, Sisak, Glinu i okolicu te odnio sedam života bio je razlog zašto su vlasti i službe apelirale na suzdržavanje od korištenja pirotehničkih sredstava uoči dočeka Nove godine kako bi iskazali solidarnost i empatiju prema stradalima i svima koje je potres pogodio. Međutim, pojedinci su se odlučili na to oglušiti, a glumica Marijana Mikulić je odlučila o tome progovoriti.

- Potpuno izbezumljen, trese se i neće od mene, na svaki pucanj trza - započela je glumica objavu i priložila video svog psa koji se pod užasnim stresom od pucnjeva u daljini trese i dahće.

Foto: Instagram screenshot

- Ne mogu zamisliti kakvi to mozgovi nakon svega što smo svi prošli idu s pirotehnikom. Nije ih briga za živinu ok, al ljudi, djeca, svi koji smo prošli ovu stravu, o ljudima koji su ostali bez domova neću ni počimati. Empatija, solidarnost, što je s mozgovima??? Više ljubavi, Empatije, solidarnosti u novoj nam svima želim. Više osjećaja za druge, manje sebičnosti. Mira u glavama i srcima - poručila je isprva razočarano pa s lijepim željama u objavi.

Inače, glumica je nedavno izazvala brojne reakcije nakon što je obavijestila javnost da su ona i suprug odlučili promijeniti ime svom sinu Jakovu.

''Danas naš Ćipa ima imendan. Naime, konstatirali smo ljetos da bi našem Jakovu zapravo dobro pristajalo ime Stipe, a nadimak bi bio Ćipa. I tako ga sad zovemo stalno Ćipa. Nek je sretan imendan i svima koji nose ime Stjepan, Stipe, Kruno, Vjenco'' napsiala je Marijana na društvenim mrežama. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

PE
Pelegrino
20:42 01.01.2021.

Zoves se mirko..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije