Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razlaz s marijanom

Nemeš: Osjećao sam grižnju savjesti zbog veze s udanom ženom

nemeš
Foto: RTL
1/5
24.03.2014.
u 11:37

Nikola Nemešević Nemeš otkrio je ekipi RTL-a što se trenutačno događa između njega i pobjednice regionalnog Big Brothera

Nakon što je Marijana Čvrljak prošlog tjedna otkrila da su ona i Nemeš uzeli pauzu u vezi, mladom se glazbeniku užario mobitel od poziva novinara. Stoga je ekipa Exkluziv Tabloida provela jedan dan u Beogradu s Nemešom, a danas će na RTL-u biti prikazano što se trenutačno događa između njega i pobjednice Big Brothera.

Otkrio je što ga je točno privuklo Marijani i kad ju je vidio posljednji put. Također je progovorio i o osudama okoline s kojima se prije tri godine susreo nakon izlaska iz kuće Big Brothera te kako je izgledao njegov susret s Marijaninim bivšim suprugom Ivanom Čvrljkom.

Iako se u kući ludo zaljubio, danas 25-godišnji Nemeš priznaje da je neprestano osjećao grižnju savjesti zbog veze s udanom ženom. Otkrio je i da je on na neki način kriv za pauzu između njega i Marijane.

– Ja sam kriv za ovu pauzu. Ganjamo svaki svoju karijeru – objasnio je Nemeš.

Trenutačno živi u Beogradu, ali Nikola nije skrivao svoju oduševljenost Hrvatskom, a rekao je i s kojom bi našom pjevačicom volio snimiti duet.

>>Marijana: Nemeš i ja smo na pauzi

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Komentara 4

ĆA
ćaćaća
21:06 24.03.2014.

i fufica je dobila svoje a on skužio da može i mlađe i bolje umakati .)

Avatar Nevini Hrvat
Nevini Hrvat
16:59 17.07.2016.

Nemeš i osjećao grižnju savjesti zbog veze s udanom ženom da ona nije lijepa preava hrvatica na kojoj se pokraj Boga i domoljublje osječal kao svoj u svome.

Avatar TinoM.
TinoM.
18:25 24.03.2014.

Ha ha ha ha ...grizla ga savijest!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije