Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi detalji

Nema znakova traume ili samoubojstva u Princeovoj smrti

Prince
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
22.04.2016.
u 23:52

Za objavljivanje rezultata autopsije mogli bi proći tjedni.

Istražitelji nisu našli znakove traume ili pokazatelje samoubojstva u smrti američkog glazbenog superstara Princea, ali bi za objavljivanje rezultata autopsije mogli trebati tjedni, rekle su u petak vlasti.  

Povučeni glazbenik, čiji hitovi uključuju "Purple Rain" i "When Doves Cry", pronađen je mrtav u dizalu u svojem domu u predgrađu Minneapolisa u četvrtak u dobi od 57 godina.

Šerif okruga Carver Jim Olson, čiji ured istražuje okolnosti njegove smrti, rekao je da je Princea posljednji put vidio živog poznanik koji ga je dovezao kući oko 8 sati navečer u srijedu.

"Na tijelu nije bilo vidljivih znakova traume", rekao je Olson na konferenciji za novinare. "Nemamo razloga vjerovati u ovom trenutku da je ovo bilo samoubojstvo. Ostalo se istražuje".

Utjecajna zvijezda, rođen kao Prince Rogers Nelson, nije reagirao kada je nađen u dizalu u kompleksu Paisley Park Studios gdje je živio u predgrađu Chanhassen, rekle su vlasti.

Ured lokalnog mrtvozornika izvršio je autopsiju u petak ujutro ali je rekao kako bi na rezultate trebalo pričekati. Princeovo tijelo predano je njegovoj obitelji u petak popodne.

"Prikupljanje rezultata potrajat će nekoliko dana a za rezultate punog toksikološkog ispitivanja mogli bi trebati tjedni", rekao je ured mrtvozornika. 

>>Prince se prije šest dana umalo predozirao?

>>'2001. je postao Jehovin svjedok, obilazio je kuće i kucao ljudima na vrata'

>>Prince je pomirio umjetničko i komercijalno kao malo tko u pop glazbi

Komentara 5

U1
ursus_1212
15:25 23.04.2016.

Tko se droge laća, od droge i umire. RiP

KR
krtica
04:56 23.04.2016.

ali ima znakova droge i alkohola - pomijesano!

CO
Cosinus
07:57 23.04.2016.

Nikoga mi nije žao ako se drogira i umre.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije