Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevelika udaljenost

Nema vjenčanja, Jesse James i Kat Von D raskinuli zaruke

Jesse James
Pixsell
26.07.2011.
u 13:46

Treća osoba navodno nije razlog prekida, Jesse je rekao da im veza nije opstala jer Kat živi u Los Angelesu, a on u Austinu

Jesse James, bivši suprug Sandre Bullock, raskinuo je zaruke s majstoricom za tetovaže Kat Von D. Vezu su počeli mjesec dana nakon što se Jesse rastao od poznate glumice koja je otkrila da je preljubnik. No preljub u ovom slučaju nije bio razlog prekida veze, a presudila je velika udaljenost. Kat naime živi u Los Angelesu, a James u Austinu u Teksasu.

– Žao mi je što je gotovo jer sam je uistinu volio, ali bili smo predaleko, previše je to kilometara da bi ljubav opstala – izjavio je Sandrin bivši. Kat je na svom Twitter-profilu napisala da više nije u vezi s Jessejem i kako je to sve što želi reći na tu temu.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije