Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi fotke

Poznate Hrvatice utegnuta tijela pokazale u badićima

Foto: Instagram
1/5
27.06.2017.
u 13:53

Disciplina u prehrani i vježbanju daju odlične rezultate kod mnogih domaćih zvijezda pa bez problema razotkrivaju svoja tijela

Kad u 47. godini izgledate poput glumice Nele Kocsis, onda doista trebate to i pokazati. I brojne druge domaće zvijezde spremne su dočekale ljetne vrućine kako bi pokazale svoja istrenirana tijela i savršenu liniju.

“Zahvalna sam na fizičkom izgledu jer mi omogućava da glumim i babe i mlade zavodnice”, tako je svoj izgled komentirala glumica kazališta Gavella Nela Kocsis. Ova Osječanka na svom Instagram profilu pohvalila se vrlo izazovnom fotografijom u korzetu i štiklama, pokazujući kako joj i mnogo mlađe žene mogu zavidjeti na izgledu. Nela se tako pridružila i drugim poznatim damama koje se na društvenim mrežama hvale izazovnim fotografijama. Među njima je i pjevačica Maja Šuput koja je sada objavila fotografiju snimljenu na Krku s dvosmislenom porukom: “To je taj pogled koji nam svako jutro treba...”.

Pritom nije jasno aludira li na prekrasan pogled na pučinu ili na svoje polugolo tijelo. Vrlo je aktivna i njezina estradna kolegica Žanamari Perčić, koja rado pozira pod objektivom svojeg supruga. Pjevačica Lana Jurčević svoje obožavatelje redovito počasti nekom provokativnom fotografijom. Pored tebe sjajim ko Vegas i Dubaiii – napisala je Lana u opisu videa u kojem maže svoje seksi tijelo tijekom sunčanja. Prizor je oduševio njezine fanove koji su je nagradili brojnim lajkovima i komplimentima. Lana trenutačno promovira novi album ‘Tabu’, iz kojeg je izašao i njezin novi hit ‘Kim Kardashian’ koji je u samo pola mjeseca skupio 3,5 milijuna lajkova pa je uskoro čekaju nastupi diljem Hrvatske, a planira i koncert u Beču.

Disciplina u prehrani i vježbanju odlične je rezultate dala i kod voditeljice RTL-a Antonije Stupar Jurkin koja se sada zbog toga također bez problema razotkriva. Njezino istrenirano tijelo u kombinaciji s hit modelom ljeta, crvenim jednodijelnim badićem, oduševilo je njezine pratitelje na društvenim mrežama. Svoj badić po uzoru na onaj koji pamtimo iz “Spasilačke službe” Antonija je upotpunila detaljem – volančićem. Premda se odmara u Zadru, voditeljica za uživanje nije odabrala jednu od zadarskih plaža, već bazen.

Na Instagramu su nas morskim fotkama počastile i Marijana Mikulić, Ecija Ivušić, Andrea Šušnjara...

 

 

 

Nije on velik, ja sam mala. Nešto slično kao i problemi... #mojlabude #elfssocialclub #summer #problems 🦋🦋🦋

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

 

 

 

 

 

#loveelfs #lovesummer #elfssocialclub

A post shared by Andrea Susnjara (@andreasusnjara_official) on

 

 

 

Lunch time 😬😬

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

 

Komentara 12

13
134
14:23 27.06.2017.

Jedino sto u zivotu rade je da se brinu o svom izgledu i bilo bi tragicno da nemaju sto pokazati

Avatar kaznitelj
kaznitelj
16:29 27.06.2017.

Kokoši ..

SM
stjepan.maric6
02:21 28.06.2017.

šta li su sve spremne napravt da isprazne kesu,horvatinčiću i sličnima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije