Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor

Nina Badrić šalje razglednice s Kariba i u badiću izgleda wow

Foto: Instagram screenshot
1/6
22.04.2019.
u 14:05

Naša pop pjevačica Nina Badrić i dalje odmara na Karibima u društvu ruskih milijardera, Sandre i Andreja Meljničenka (47), a tim se vrlo rado hvali na društvenim mrežama.

Na otoku Sveti Bartolomej, na Karibima opušta se naša pjevačica Nina Badrić (46), a kako smo ranije izvijestili, društvo joj prave ruski milijarderski par Sandra i Andrej Meljničenk.

Nina ne skriva koliko uživa, a o tome redovito izvještava na društvenim mrežama te često pozira samo u badiću na plaži.

Iako je to danas sasvim nevina fotografija, Nina je nekoć smatrala da bi izdala samu sebe poziravši tako ogoljena. Naime, prije pet godina na društvenim mrežama umjesto fotografije u badiću, Nina je podijelila anegdotu s početka karijere kada ju je renomirani fotograf tražio da se razgoliti za fotografiranje, što je ona odbila.

- I danas se sjećam svađe s uglednim fotografom. Suradnja s njim je tada bila čast svakome jer je značila da postajete zvijezda. Tražio je od mene da se obnažim i pokažem grudi i noge, zapravo da mu poziram u kratkoj mokroj majici ispred plasta sijena. Nisam na to pristala, a on me izbacio iz svog studija. Rekao mi je: 'Od tebe nikada neće biti ništa! Nikada nećeš uspjeti! Pjevačica mora frajerima golicati maštu, na kaj se ti furaš, zakopčana do grla?' - napisala je tada Nina na Facebooku. 

Nini nitko ne zamjera na fotografijama, a to je očito i u komentarima gdje se nalazi niz komplimenata.

- Ti si top - stoji u jednom komentaru zadivljenog pratitelja.

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodan look.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
14:51 22.04.2019.

Ne izgleda wow nego normalno za jednu 47-godišnju ženu koja se nije zapustila, a nije ni anoreksična.

GI
Gips
15:31 22.04.2019.

Baš je ko one grdosije iz World Of Warcraft

Avatar antimaterija
antimaterija
09:39 23.04.2019.

Ma koga briga za polugole ocvale zvijezde, ali shvaćam morate odraditi ugovor sa managementom pjevačice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije