Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
požalio se

Nekadašnji voditelj progovorio o apelu glazbenika, ali i cjepivu: 'Obuzela me ljutnja'

Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/4
29.07.2020.
u 19:03

Nekadašnji voditelj istupio je na svom Facebooku i progovorio o trenutačnoj situaciji, manjku empatije, cjepivu, ali i obnovi Zagreba.

Nekadašnji TV voditelj i vlasnik modne agencije Midiken, Hamed Bangoura odlučio je na svom Facebooku progovoriti o situaciji u kojoj se trenutno nalazi Hrvatska, ali i svijet. 

"Sve mi se čini da je u ovoj našoj lijepoj zemlji nestalo empatije i nekako me obuzela ljutnja čitajući komentare po portalima, ali i na Facebooku", započeo je Hamed i uzeo za primjer Ninu Badrić koja je naciji ukazala na probleme glazbene industrije.

"Krenuli su odmah takvi komentari da jednostavno čovjeku nije dobro. Nestalo je empatije. Jedna izuzetna glazbenica dala je podršku jednoj cijeloj industriji od koje ovisi veliki broj ljudi koji ju podržavaju i onda ispadne da ti glazbenici baš ništa ne rade pa evo sad, neka im je svima jer kad su zarađivali, onda su zarađivali za sebe, zaboravljajući pritom da je većina tih glazbenika za Hrvatsku napravila velike stvari", istaknuo je nekadašnji voditelj.

Uzeo je za primjer da su hrvatski glazbenici uvijek bili tu za svakakve humanitarne akcije i koncerte, za koje nisu uzimali honorare, a iza tih koncerata itekako stoji veliki broj ljudi. 

"Za početak, ovo je samo podrška Nini Badrić i svim glazbenicima koji su u ovom trenutku u problemu, a taj problem će biti sve veći i veći u jesen", naglasio je i dodao da je konačno vrijeme da se probudimo i shvatimo da je jedino što će nas izvaditi iz problema zajedništvo te da bez građana nema ekonomije, profita, ničijeg biznisa. 

Također, nadovezao se i na vijest kako je ministar zdravstva Vili Beroš potpisao ugovor o nabavku doza cjepiva za Hrvatsku. 

"Ovim putem bi ja htio pitat samo da mi neko kaže koja cjepiva smo mi to naručili protiv COVID-a kad još to cjepivo generalno ne postoji, dakle netko opet unaprijed radi i potpisuje s virtualnim ljudima i virtualnim cjepivima", kazao je, a zapitao se i koliko smo platili aplikaciju za koju i sam premijer kaže da ne radi "bog zna kako".

A nadovezao se i na obnovu grada Zagreba i kazao kako ga to najviše smeta.

"Toliko su nas opet posvađali oko toga da jedni viču 'ko im je kriv, što si nisu osigurali nekretnine', ja nemam nijednu nekretninu u centru grada pa nemam problem s tim, a ovo što govorim, govorim iz Srca", kazao je i zaključio kako glavni grad Hrvatske mora uvijek biti najljepši grad u Europi te da tome trebamo težiti. 

Ostatak istupa nekadašnjeg voditelja možete pogledati u videu. 

VIDEO>>Večernji.hr podcast ep.1: Neven Ciganović

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
19:19 29.07.2020.

Ljut sam i ja Hamede. Imam 65 godina i radim na opgovima,berem,kupam,sunčam se i ubijem 200-250kuna dnevno još imam hranu i piće. Nek i ovi koje zagovare g.badrić rade posla ima. Pozdrav i ostani zdrav

IV
Ivicazgb
19:41 29.07.2020.

Hamed je jednostavno frustriran jer osobno nije uspio u biznisu koji je bio izvana financiran... Protrajbao je puno novaca i sad jamra svakakve gluposti.. Ništa stručno i ništa povezano...btw svi znamo da je ova Drzava u banani.. To nam sigurno jedan bez idejni Hamed ne treba docirati...

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
19:18 29.07.2020.

Ajme sveti Emeriče Glendemalški, spasi nas od ovakvih pametnjakovića...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije