Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na kaznenom sudu

Nekada su bili nerazdvojni, a sad su na ratnoj nozi: Marko Grubnić tužio Ciganovića

newyorker
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
24.02.2021.
u 20:00

Često su se svađali i mirili, a sada su ponovno na ratnoj nozi. Grubnić je ljetos najavio da bi mogao tužiti Cigija nakon što ga je Neven prozvao da je lažirao privatni let, a svoju je riječ i održao.

Iako su stilisti Marko Grubnić (38) i Neven Ciganović (48) prije desetak godina bili nerazdvojni, njihov je odnos od tada poprilično turbulentan. Često su se svađali i mirili, a sada su ponovno na ratnoj nozi.  Grubnić je ljetos najavio da bi mogao tužiti Cigija nakon što ga je Neven prozvao da je lažirao privatni let, a svoju je riječ i održao. Grubnić je, kako pišu 24 sata, Nevena tužio za uvredu još lani u veljači na Kaznenom sudu u Zagrebu.

Prvo ročište bilo je zakazano za ožujak, no Grubnić je nedavno ipak povukao tužbu. Cigi tvrdi da nije imao pojma da ga je bivši prijatelj Marko tužio, iako mu je Grubnić poručio ranije da će to napraviti. Ciganović ga nije shvaćao ozbiljno.

12. 11. 2009. Zagreb, Hrvatska - Otvaranje trgovine Newyorker u centru Westgate u Zapresicu. Marko Grubnic i Neven Ciganovic. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Tomislav Miletic/PIXSELL

- Koliko se sjećam radilo se o mojem komentaru na njegovu svadbu koju je najavljivao. Mislim da je tražio neki novac koji bih ja uplatio u humanitarne svrhe - kazao je Cigi za 24 sata, kojeg je vijest o tužbi zatekla u Beogradu u kojem je posljednjih pet mjeseci nakon izlaska iz reality showa 'Parovi'.

Cigi se nije previše uzrujao što ga je Grubnić htio tužiti pa je zaključio: 'Svatko ima pravo tužiti koga hoće. No svi na kraju shvate da u mojim komentarima nema zlobe ni zle namjere. Ako je shvatio da u meni nije bilo zle namjere, drago mi je da je povukao tužbu. Koji su njegovi razlozi, ne znam. Možda zato što sam mu dao malo predaha otkako nisam u Hrvatskoj'.

Komentara 4

Avatar rothmans
rothmans
20:51 24.02.2021.

Hrvatska je najsretniji zemlja na svijetu, kakva Danska! Premijer nema nikakvih briga, svađa se sa krčmarom ali ne oko računa nego oko diskriminacije lopuža, predsjednik se svađa sa b. a. b. a. m. a jer nema s kim drugim, ovaa dva se tužakaju ne mogu ni zamisliti oko čega a Maja Šuput je napokon trudna. Kakav raj na zemlji ova naša Hrvatska

BU
Budak
20:19 24.02.2021.

Pravi catfight ...

ID
ivo.dzinic
20:26 24.02.2021.

Zar nema u hrvatskoj vaznijih tema od svadje dva pedera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije