Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
transformacija

Nekada je izgledom mamio ženske poglede, a sada je neprepoznatljiv

Foto: PA/Pixsell
1/12
19.09.2021.
u 18:35

Rourke je uništio svoje lice brojnim estetskim zahvatima koje je radio kako bi prekrio nepravilnosti zadobivene u borilačkom ringu.

Američki glumac i boksač Mickey Rourke ovih je dana proslavio 69.rođendan. Tijekom svoje boksačke i glumačke karijere stekao je milijune obožavateljica koje su se divile njegovom izgledu, ali danas se takvog izgleda obožavateljice mogu samo prisjećati. Naime, Rourke je uništio svoje lice brojnim estetskim zahvatima koje je radio kako bi prekrio nepravilnosti zadobivene u borilačkom ringu.

Profesionalna boksačka karijera Rourkeu je donijela niz ozljeda kao što su slomljena rebra i nos, zatim natučeni obrazi i razdvojeni jezik te gubitak kratkotrajnog pamćenja. Nakon sporta, okrenuo se glumi gdje ga se pamti kao ljepotana iz romantične drame "Devet i pol dana" gdje je glumio s Kim Basinger. Tada je počeo raditi rekonstrukcije na svojem licu i ubrizgavati botoks, no sve je pošlo u krivom smjeru. 

Foto: Instagram screenshot

Glumac se kao 61- godišnjak ponovo vratio boksu, a suparnik mu je bio 29-godišnji Elliot Seymour kojeg je pobijedio nakon čega je Elliot priznao da mu je plaćeno da izgubi meč. 

Inače, proslavljeni glumac i boksač nije imao puno sreće ni u ljubavi. Najprije se razveo od glumice Debre Feuer (62) 1989. nakon osam godina braka, a nakon toga i od manekenke Carre Otis (52) s kojom je bio 6 godina u braku. Prema stranim medijima, glumac je navodno u vezi od 2009.godine s Ruskinjom  Anastassijom Makarenko (35).

VIDEO Dean Dvornik iskreno o životu u Americi i poslu: "Nije me sramota zbog onoga što radim"

 

Ključne riječi

Komentara 3

FR
froddo77
19:46 19.09.2021.

Ok, znamo. Čuli, vidjeli, prožvakali, ispljunuli. Imate kakvu novu vijest?

ZB
Zoki-Bijela
19:32 19.09.2021.

Isti Penelopea

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije